Glömma dig?

Nu är jag här igen då jag ska glömma dig! Känslorna går verkligen up & ner. Vet ju vad JAG vill, egentligen! Men jag vågar ju inte... kanske förlorar jag dig som vän då? Och inget kan ju bli detsamma om jag berättar! Men tänk om du känner samma som jag och jag är feg som inte berättar, men du är då också feg... fast du har ifs andedling till att ta det försiktigt... Men ändå!

Vi känner varanndra inte så bra! Några sms i månanden och vi träffas typ 1 grr om året? Känner ju inte ens dig, inte ens ytligt. Så kanske lite meningslös att ösla tid och känslor på någon jag inte känner? Vill ju lära känna dig bättre, men hur? Du är apdålig på att svara på sms och vi träffas för sällan!

Kanske lika bra att glömma?



En bra dag

Min dag började 08.05 med idrott. Vi körde lekte två lekar, spökboll och en till som jag glömt bort namnet på. Idrotten var iaf rolig och allt gick bra. När jag, jessica och Iman var klara efter idrotten fick vi schus? av Imans pappa tillbaka till skolan, jättesnällt! Ute så regnade det nämligen!

Hade glömt mina nycklar hemma, så fick gå hem och hämta dom. Kom precis i tid till Samhällskunskapen där vi idag fick kolla på olika människor och säga vad dom jobbar med... för att se hur fort vi dömmer människor. Jag och alexandra jobbade tillsammans och  några rätt fick vi iaf.

När samhällkunskapen var slut så satte jag mig vid datorn, läste lite bloggar och kollade in facebook. Orkade inte stanna kvar i skolan så gick hem vid 12.00 tiden och gick och vilade mig. Missade svenskan och alternativ medicin.

Kommer inte kunna sova sen inatt, men tror att jag är ledig imorgon. Just nu väntar jag på att pappa ska komma hem så jag kan äta lite middag, har bara tuggat massor av tuggomin och druckit ett glass coca cola!


God morgon

God morgon! Lite svårt att sova inatt, men somnade tillslut, skönt det! Ska nu fixa ordning mig, packa väskan och borsta tänderna och sen gå till skolan och ha idrott kl 08.05.

Inte så mkt mera att blogga om. Updaterar när jag slutat skolan och är hemma!


Hemma från en rolig kväll

Har haft en jättekul kväll!!

Började med en ganska långtråkig gudtjänst men fick ganska många skrattanfall under hela gudstjänsten, jag emma och magnus fick det. Träffade även annelie, kul! =)
När gudstjänsten var slut vid 20.00 tiden åkte jag, emma, magnus och deras pappa till Ica och handlade lite sen åkte vi hem till dom.
Jag och emma tog massor av bilder med hennes systemkamera! Skrattade och pratade hela kvällen! Jag åt även en god kvällsmat hos dom! Halv 10 blev jag hem schusad? av deras pappa, tack så mkt! Hehe och nu är jag hemma och ska strax sova!

Summeringen av denna helg är helt underbar!!!

Mer bilder kommer imorgon! Nu ska jag sova, God natt!

 


Min kväll

Ska möta up Emma halv 7 vid missionkyrkan. Kl 19.00 börjar Advent gudtstjänsten som jag och Emma ska gå till. Ska bli roligt att träffa Emma igen för det har varit länge sen och resten av kvällen blir säkert ochså bra!

Ska snart börja göra ordning mig, bor nära missionkyrkan så behöver inte stressa!

D.S Gardinerna och stjärnan är på plats och det blev jättefint!

 

Hörs när jag är hemma igen!


Tranemo missionkyrka


Mysig eftermiddag

Har haft en jättemysig eftermiddag!

Åt en jättegod middag som beståd av kycklign, pommes och taziki. Efter maten blev det té och frukt till filmen
" An american crime" som var jättebra och gripande film!

Nu blir det att läsa bloggar, kolla mejl och lyssna på skön musik!




Första Advent

God morgon! Vaknade 09.08 idag ovanligt tidigt för att vara mig hehe men nu har jag iaf duchat och fixat ordning mig lite smått, blir att gå runt i mjukis kläder men ska nog bara vara hemma idag? Hade lite svårt att somna , var någon fest utanför där dom ropade på Calle att sluta?? Hoppas allt är bra med Calle nu!?

Första Advent idag och snart är det Julafton, det går så snabbt! Mina planer idag är

♥ Läsa bloggar, kolla in facebook

♥ Äta lunch/middag

♥ Sätta up nya gardiner i mitt rum
♥ Sätta up ljusstaken och stjärnan i fönstret

 

Sen blir det nog bara att slappa framför, datorn/ TV lite matte och kanske en promenad, det är ju söndag och söndag är en slapp dag! Hörs under dagen!


Lördags mys

Tomten är far till alla barnen

Den filmen kommer på TV 4 + 20.00 och den ska jag se! Har sett den många gånger men den är lika roligt varje gång.

 

Här tänd levade ljus inne i vardagsrummet så det blir mys stämmning! Har även köpt hem chips, dip och coca cola, mkt gott hehe blir en riktig mysig kväll <3


Tiden går sakta

Ush vad tiden går sakta!

Har kollat på TV, ätit fruktsalland, spelat UNO med pappa och tagit en varm duch. Nu sitter jag inne i mitt rum och lyssnar på RIX FM. Om en stund så går jag ner till Ica och handla tills kvällens mys! Hörs senare!

P.S kläderna är nu på plats och det blev bra!




Precis såhär är det

I'm sittin' here all by myself
just tryin' to think of something to do
Tryin' to think of something, anything
just to keep me from thinking of you
But you know it's not working out
'cause you're all that's on my mind
One thought of you is all it takes
to leave the rest of the world behind


Well I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back, but I know you did

I'm sittin' here tryin' to convince myself
that you're not the one for me
But the more I think, the less I believe it
and the more I want you here with me


Trött

Är nu helt klar med rummet och det är nu jättefint! Håller nu på att rensa kläderna, vika dom och lägga in dom. Har även ätit lunch / middag och tagit fram Jul sakerna. När jag är klar så ska jag ta och spela mitt favorit data spel som jag hade som barn, hittade det när jag städade =) nä nu ska jag fortsätta så jag blir klar...


Jul städning

Nu har jag vaknat igen, hade en konstig dröm nu med ?
 Har precis tagit en duch och ska nu fixa ordning mig.
Dagens planer är att städa mitt rum så det blir fint inför Julen och Advent som är imorgon. När jag ser mitt rum dras musten ur mig för det är ganska stökigt, men jag vill ju ha det fint inför Julen så jag får helt enkelt ta och städa det.

♥ Sätta up plancherna på väggen
♥ Ställ tillbaka allt där dom ska vara
♥ Lägg in kläderna i garderoben och byrålåda
♥ Damsuga och damma av
♥ Byta sängkläder och gardiner

Ja detta är hela listan som jag ska beta av! Ha en bra dag!

 


Konstig natt

God morgon! Några vakna ? Tror nog inte det hehe, själv vaknade jag vid 05.00 ? Har alldrig vaknat så tidigt, specielt inte under en helg! Min natt har varit väldigt konstigt. Mixad med ytlig och djupsömn, inga drömmar förutom 1 kommer jag ihåg, känndes väldigt konstigt denna natt.

Har tagit en skön varm duch och är nu pigg! Efter CSI NY som gick jag och la mig, tidigt kanske men orkade inte vara uppe. Blev iaf en mysig kväll med ett spännande TV program.

Nu ska jag först hämta något att dricka och sen blir det att sitta här vid datorn en stund och kanske blir jag trött igen så jag kan gå och sova!


Fredags mys !

Nu är det dags för Fredagsmys! Har tänd levande ljus inne i vardagsrummet, köpt hem Chips, hällt up en god äppel dricka så nu ska jag ha det mysigt och äta gott! Hyrt en film, men det blir att kolla på CSI NY som kommer på 5: an 20.00 ist! Ha en mysig kväll!


Länge sen nu

Nu var det länge sen vi körde Hiss & Diss i bloggen så jag gör det nu!

Det jag Hissar idag är att det är Fredag! Läängtar till fredagsmyset!
Underbart att efter en vecka med både skola och arbeta + massor av måsten så kan jag äntligen mysa och ta det lungt!


Mitt humör! Ville sååå gärna vara i skolan igår för jag skulle tycka det vore jättekul & spännande, men jag valde att stanna hemma så jag får ju skylla mig själv, men ändå går jag och grublar på det och blir ledsen? Att jag inte bara släpper det, finns inget att göra åt det nu ändå! Dagens stora Diss






Till skolan

Har sovit sen det sista inlägget och är nu mkt piggare och känner mig bättre, bara lite ont i halsen. Vaknade för en stund sen och har precis duchat. Ska fixa ordning mig och sen gå ner till skolan en snabbis.

I skolan ska jag låna hem filmer och ta hem lite läxor som jag kan jobba med nu under helgen! Hörs!


Sjukling

Ringde precis till min arbetsplats och sa att jag blivit lite sjuk. Svullen i halsen och varm så jag stannar hemma och vilar mig. Hoppas det inte är svinis höhöh! Nu blir det att frächa up mig, är svettig? och sen försöka vila / sova igen... fick inte många timmar sömn inatt!


TV kväll

Blir en lugn kväll framför dumburken. Till TV programen ska jag ha glass och kex, gott!

20.00 Sos gute

21.00 Criminal Minds

Ha en bra kväll!


Meningslös dag

Denna dag känns helt meningslös! Hela denna dagen har jag varit ledsen & nedstämt, kanske för att vädret är så dåligt... Tiden går så sakta också, väntar tills kl ska bli 20.00 då sos gute kommer och sen 21.00 då criminal minds börjar. Annars nu så blir det att läsa bloggar, logga in på facebook och lite sånt!

 


Allt känns skit

Fikat var mysigt, blev lite irreterad/ledsen när vi började pratade om min matte orkar inte prata om den... Iaf vi pratade om J om hur det blir med gegås nästa torsdag och så! Tyckte det var synd att jag inte gick till skolan idag, missade en väldigt intressant sak som jag skulle tyckt om, men men... inget att grubbla över nu kommer säkert fler chanser.
Efter fikat så gick vi till Alina´s som har öppnat i en ny jättefin lokal. Sonja handlade lite smink, men jag får vänta... När jag kom hem åt jag två korvar som pappa kokade ordning.

Nu är jag inne i mitt rum. Lyssnar på musik och surfar runt lite och känner mig lite ledsen och nedstämd över att jag inte gick till skolan... Har en svagt psyke och blir väldigt lätt arg och ledsen....

Aja ikväll blir det TV + fika och sen sängen börjar halv 7 imorgon!!!! Precis som sonja sa, det är omänskligt!

Fika dags

Vilket tråkigt väder det är ute! Regnar och är grått =(

 

Ska nu möta up sonja vid cafét, ta en fika och snacka, kmr säkert bli mysigt! Sitta inne i ett mysigt café och höra regnet utanför... Hörs!

 


Hemma idag

Var idag i skolan en obligatorisk dag för det var temat, demokrati, men jag kännde att det skulle vara tråkigt så jag stannade hemma. Har haft en konstig dröm hela veckan? kanske ligger det något bakom den drömmen? Aja har iaf sovit tills kl var 12.00 och nu har jag duchat och nu håller jag på att fixa ordning mig.

 

Halv 3 ska jag träffa sonja vid fiket också! =) mkt roligt!!!


En lång dag

Hej! Gick inte att logga in på blogg. se imorse så jag uppdaterar nu ist. Dagen har varit väldigt lång och är nu trött, kommer sova gott inatt! Tänkte berätta om min dag

Vaknade vid 08.00 duchade & fixade ordning mig, halv 8 gick jag till förskolan och kom dit 5 min innan jag skulle arbeta. Morgonen var lugn, fick också en kram av en 5 årig tjej. När vi skulle klä på barnen så blev det kaos, verkligen jättejobbit att klä på småbarn... Utevistelsen gick dock bra. Hade en liten sångsamling innan jag tog min rast och gick till skolan. När jag kom tillbaka från rasten skulle jag läsa en saga för tre 5 åringar, men bara ett barn lyssnade så jag gav upp. Satt sen och ritade men en tjej... vid 2 tiden kom min lärare + en som var lärare mot min lärare oxå vi pratade om hur det går om jag trivs osv... men det gick jättebra!
 Resten av eftermiddagen var ganska lugn, förutom vissa barn som inte lyssnar.... Innan jag gick hem var en mysig stund då jag lekte och spelade spel med barnen! Gick hem 17.00 och kom hem halv 6.

Har hunnit med att äta och kollat lite på TV. Nu blir det att läsa bloggar mm.

Jobbit

Trk det är jobbit att försöka hålla sig vaken fast man är aptrött och bara vill sova. Men nu är det alldeles för tidigt att gå och lägga sig och det finns inget att göra förens klockan blir 20.00 och ugly betty börjar... Funderar på att ta en varm lång duch och sen typ läsa eller nått!

Imorgon börjar jag arbeta på förskolan igen, ska bli kul! Denna vecka är jag bara där två grr för på torsdag ska jag vara i skolan.

Nä nu ska jag hoppa in i duchen och få tiden att gå!

Meninglös dag

Denna dag känndes helt meningslös! Började 08.05 med svenska (kom 10 min för sent) jag hade gjort fel / tänkt fel men jag och Iman redovisade iaf och det gick bra. Skulle också få reda på vilket betyg jag fick på min uppsats men det fick jag inte veta =( Svenskan var slut 09.00 och då gick jag hem åt lite och kollade på TV. 10.00 började matten men jag var sååå trött och seg så jag fick gå efter 30 men, har iaf gjort min matte läxa. Satte mig sen med skolkyrkan i cafeterian pratade lite och så, hade sen då skolkyrka... Halv 1 hade jag prov och ja det gick nog skit!!! Nu har jag varit hemma ett tag och suttit vid datorn! Är dunder trött så måste hålla mig vaken men det finns inte så mkt man kan hitta på här hemma =/

När pappa kommer hem blir det iaf middag och sen får jag väl hitta på ngn tills kl är 21-22 00 då det blir bra att gå och lägga sig!!!

Dumma sömn

100 inlägg förra inlägget =D

Vaknade up jättetrött! Jag som skulle vara utvilad idag... men nu efter en duch så är jag mkt piggare, bra det!

Nu ska jag gå iväg till skolan, berätta om dagen när jag är hemma igen! Ha det bra!


Ingen rubrik

Kommer inte på någon bra rubrik till detta inlägg ^^ Men nu ska jag iaf kolla på TV programet, ullared som är sjukt underhållande! Favoriterna är ju morgan och den där familjen som campar vid ullared och handlar för 50.00 på 2 veckor...? Efter ullared blir det sängen, är trött!

 

God natt!


23 november

Min dag i skolan började 10.00 med samhällskunskap där vi fick läsa på till provet som vi har imorgon, tror att provet kommer gå jättebra! Tycker att detta område har varit intressant så har hängt med bra på lektionerna.
 
När samhäll var slut gick jag hem åt lite och kollade på TV.
 12.20 var jag tillbaka till skolan och då hade jag svenska, fick beröm av min svenska lärare att jag är en duktig skrivare och borde hålla på med skrivning... Fick även en ny grej att jobba med och det är jag och iman som jobbar tsm.
 Efter svenskan var det dags för alternativ medicin där vi hade qing gong, väldigt avslappnade men kanske lite flumit. Sista lektionen var historia, men jag pratade med min lärare så nu har jag tagit bort den för historia var för svårt och jag hade IG varning i det... lite synd för historia är ju intressant, men man kan ju inte göra allt! Min lärare tog mig i hand och tackade för denna tiden iaf så det var roligt =)

p.s Volka är blä äckligt drick inte det....


qing gong på bilden


Svininfluensan

God morgon! Jag har sovit jättegott i natt och nu är jag pigg och glad. Idag på morgonen kl 08.05 skulle man ta sprutan mot svinis i skolan, men jag ska inte ta den sprutan så jag tog en liten sovmorgon ist...

Har precis duchat rekordsnabbt och ska nu fixa ordning mig snabt... 10.00 börjar jag samhällslektionen!


Hörs när jag är hemma igen!

Söndags ångest

Nu börjar ångesten komma, nu när helgen är slut och det är skola och praktik på schemat... vill inte att helgen ska ta slut! Helgen har iaf gått lagom fort och det har varit en lugn och mysig helg.

Innan läggdags så blir det att sitta vid datorn och lyssna på musik. God natt alla!

Min söndags kväll

Min söndags kväll kommer spenderas framför TV.

19.00 Gossip Girl

20.00 Playa del sol

20.30 Parlamentet

 

Till dessa TV program blir det glass, kex och coca cola, mums! Vad ska ni göra denna kväll?


Feelings

Du betyder så oehört mycket för mig vet inte om du har samma känslor för mig, men jag har starka känslor för dig. Nånstans hoppas jag att du tycker detsamma det skulle göra mig så oehört glad och lycklig, men tyvärr så blir det inte som jag vill i många fall. Du ger mig signaler, kanske är det jag som tolkar dom fel och hoppas på för mycket eller så är det så att du tycker om mig, varför skulle du inte kunna göra det? Tror inte jag kommer kunna tycka om en annan lika mycket som jag gör med dig. Du är en underbar person både på insidan och utsidan. Ibland känns det helt fel och jag vill säga up kontakten, ibland vill jag bara vara din vän och ibland hoppas jag på det omöjliga att det blir du och jag. Jag tänker på dig varje dag ibland är det jobbigt och då gråter jag ibland är det lätt och då ler jag stort. Jag har märkt att jag har varit lite avvisande mot dig i mina sms och fått dig att tror att jag inte bryr mig, men det ska jag ändra på. Inte vara rädd för imorgon kan man ju vara borta.....Hur det än blir så är jag glad att jag har lärt känna dig!

 


God morgon

God morgon alla! Jag har sovit jätteskönt inatt och vaknade vid 11.00 tiden. Idag är det sönddag och det känns bra! Blir en slapp dag här hemma med, musik, datorn och TV och göra klart samhälls läxan med... en slapp dag helt enkelt! Vad ska ni göra idag?


Bättre humör

Är nu på ett mkt bättre humör, bra det! =) Det blev en mysig kväll med Singing Bee Celeb. Nu sitter jag vid datorn och lyssnar på gamla låtar och läser bloggar. Blir sen sängen. Har varit en bra lördag trots humörsvängningarna hehe börjar få det nu =/ Aja hoppas det går över snart... lite jobbit annars för dom runt om kring.

God natt!





Tiden går sakta

Hemskt vad tiden går sakta, vill bara ha en lugn och mysig kväll framför TV med en chips skål i knät och ha det mysigt! Men klockan är inte ens 19.00, tråk! Få se om det blir banddanskampen ikväll har egentligen inte lust att kolla på det programet.

Mår inte bra, vill bara gråta, men det kommer inga tårar, känner mig så ensam. Vf just denna kväll? Och nu känns allt dåligt med J igen, ska jag glöma bort han eller satsa? Tror inte jag någonsin kommer tycka så mycket om en annan människa =/

 


Dansbandskampen

Har ju hyrt en film, men orkar inte kolla på film ikväll så det blir dansbandskampen på SVT 1 ist, kmr ju inget annat!!! Tycker det är dåligt, men men får kolla på snygga magnus carlsson på tv ist och förhoppningsvis så är det underhållande program. Ska väl snart också dra ner till Ica och handa chips, eller något sånt...


Snart kväll

Nu kan man se golvet utan att trampa på något, skönt! Slängde in alla kläder i garderoben och byrålådan. Och sakerna la jag på skrivbordet och lite här och där så egentligen har jag kanske inte städat, men det ser mkt snyggare ut nu iaf. Hehehe Tog en 2 timmars vila också... har fortfarande ont i magen =/ Ska nu chilla framför datorn med musik innan jag går ner till Ica och handlar till kvällen.

Update

Igår kväll var en dålig kväll. Natten mellan fredag och lördag vaknade jag up mitt i natten av att jag hade ont i magen och mådde illa.

Vaknade idag 12.00 och åt lite och har nu läst lite bloggar, men ska nu göra något åt mitt stökiga rum. Det är kläder över hela golvet, damsuga måste jag göra också och det ligger saker överalt så ska nog ägna mig åt att städa denna förmiddag. Har fortfarrande ont i magen och är trött men bättre att göra det idag än att skuta up det... igen!

Ikväll blir det film och gottis!

Rastlös

Rastlös som FAN är jag!!! Ut och springa vill jag, ut och gå vill jag gapa och skrika vill jag läängtar tills ikväll så jag kan promenera dit och sen prata mkt för känner att jag är stort behov av att göra


Fredag

Riktigt mysig dag idag på dagis. Följde med till biblioteket med 5 barn där vi lyssnade på sagor och det var riktigt mysigt. Vädret idag var härligt, härligt luft och solsken, underbart!

Slutade halv 2 idag och har här hemma vilat och ätit middag. Väntar mest nu på att klockan ska närma sig 19.00 så UG kan börja ska dit idag... Hoppas det blir kul! Är på ett dåligt humör igen... PSM eller nått kanske :P

Omänskligt

Omänskligt att vara vaken så här tidigt och när det inte ens är ljust ute =( Vill fortfarrande nanna kudden. Hade en konstig dröm inatt att mitt hår hade blivit gråt/grönt hehe. Slutar halv 2 idag, jätteskönt!!!!!!!!!!!!! Får skynda mig att göra ordning mig börjar halv7 tror jag....

Min Dag

En jättebra dag på förskolan idag, det gick bra allt! När jag hade min rast så ringer sonja och säger att vi inte kan träffas idag =( jättetråkigt för jag ville verkligen träffa henne, men allt kan man ju inte få. Har varit hemma sen halv 2. Och här hemma så har jag ätit aplite och nu lyssnar jag på musik. Tog en liten tupplur innan så är inte så jättetrött =/ men är det ikväll förhoppningsvis.

Kommer lägga mig tidigt ikväll 21.00 och innan det blir det ett TV program och sitta vid datorn.

Torsdag

En liten updatering innan jag går till förskolan. Trött & seg är jag idag med, men det ska nog gå bra ändå! Hoppas att idag blir ett bra dag som igår! Regnar iaf inte ute just nu och det är skönt blev ju rätt blöt igår...

Efter förskolan när jag har slutat vid halv 2 ska jag träffa sonja =) Längtar!!! Ha en bra dag alla!♥

Update

Gott med fika =) Snart sängen börjar halv 7 imorn men går tidigt =) Kollade innan på Stockholm Arlanda med pappa och hans tjej. Annars så har jag inte gjort så mkt var helt hyper innan men det lugnade sig innan när jag var ute och gick, bra ;) Hehehe Aja säger nu också GOD NATT till alla som läser detta!!!! God natt

Onsdag

Onsdag idag och det betyder arbeta på förskolan mellan 09.00 - 16.45 idag och det gick jättebra idag!!! Underbara barn och en väldigt trevlig och hjälpsam personal =) Iaf det ända som var dåligt idag var väl att det inte kunde sluta regna... blöt blev man. Var idag tsm med dagiset på badet där jag träffade dessiré men gamla lärare, kul =)

Här hemma så har jag ätit lite, min apit är apdålig!!!!!!!!!!!!!!! kollat lite på TV och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Börjar halv 7 imorgon så blir att lägga mig tidigt ikväll.

Idag och igår

16 november. Jessica fyllde 18 år, grattis!!! =) Jag och emma var på en rolig och intressant föreläsning som hete Mr toruette och jag där en man som kom från norge berättade om sin historia och resa om när han hade toruette och blev frisk från det, tog även en liten fika som var mysigt. Annas den dagen så var det att det var en lång dag och när jag kom hem åt jag lite, kollade lite på TV och sen blev det sängen.




17 november Underbar dag! Började med svenska där vi alla i klassen satt och diskuterade och hade det mysigt, underbar gemenskap <3 Efter svenskan satte jag mig i caféterian tsm med klassen, tjöta lite och hade det trevligt! Sen kl 10.00 blev det dags för utvecklingssamtal, pappa kom inte... ovanligt??? men det hela gick bra ändå! Dock mkt frånvaro men ska skärpa mig!!! Vill ju inte ha möte med rekton.... Skolkyrka med annelie, anders och en ungdomsledare från grimsås som alla i cafét tkr var snygg höhöh Kommer inte ihåg ungdomsledaren hette... Men iaf anders förklarade för mig vad som menas med att inte samla några skatter på jorden och han målade en fin teckning så nu förstår jag =D och så fick jag en dollar sedel av han =D =D snällt av han ^^ Efter skolkyrkan som var mysig gick jag emma och jimmy och åt sen satte jag och emma ner för att prata lite, sen samhällslektion som jag älskar!!! Och sista historia, fick mkt beröm idag hehe



091115

Tänker på dig, Tänker på oss, Tänker på om det kommer bli oss i framtiden.

Söndagen har gått rätt så fort och jag har haft en bra söndag med massor av musik! Tänker fortsätta med det innan Gosspi girl och Playa del sol kommer och det blir tv tittande. Tror även att jag ska poppa lite popcorn och häla up ett glas coca cola (om dom inte druckigt upp allt)

The muffin man

Har "the muffin man" på hjärnan undra vems fel det är.... Johan kanske hehe. Annars idag har jag lyssnat på melissa horn, ätit lunch och duchat, nu blir det att fixa ordning mig och ännu mera musik! En slapp söndag idag!


Jag vet vad jag vill

Jag vet hur mina känslor till dig är

Men jag vet inte vad DU vill

Jag vet inte DINA känslor för mig..... Får blickar när vi möts, sms som lyder att du tänker på mig, varma kramar, men är allt bara en dröm, en vänlig vänskaps schest eller kärlek?


Vår sista dans. vill inte men måste!

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är



Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär



Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans



Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i



Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur



Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans



Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals



Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls



Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans



Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans



Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans


Söndag Morgon

God morgon! Har sovit jätteskönt i natt! Vaknade idag vid 10.00 znoozade till 11.00 så är nog förhoppningsvis trött ikväll =) Nu sitter jag uppe och lyssnar på lovsånger och surfar, Ha en bra söndags morgon alla!!! så hörs vi senare idag!

God natt

Nej vad helgen går fort =( Vill inte!!! Redan söndag imorgon :O =( USH tår rinner... =( Blir nu iaf att nanna kudden och sova innan det blir söndag =( God natt alla!


Kanon bra blogg

Drack lite whisky innan, så äckligt! Filmen var iaf skit bra!!! Rekomenderar den starkt för dom som inte har sett den! Annars denna kväll blir det datorn & musik innan läggdags, vilade innan så är inte så jättetrött än! Men skriver kanske några inlägg innan jag går och lägger mig!!!

Män som hatar kvinnor

Blev inte av att jag städade rummet, orkade inte!
 Kom nu precis hem från Ica där jag köpte chips till kvällens film Män som hatar kvinnor. Har stora förväntningar att filmen kommer bli kanon, annars blir jag besviken! Sätter på filmen 20.00

Undertiden så ska jag läsa bloggar & surfa runt lite!


Städa rummet

Nu efter en helt ok lunch blir det städning på shemat jag ska...

¤ Plocka undan alla grejor
¤ Vika och lägga in kläderna
¤ Damsuga
¤ Byta täcke, lakan mm
¤ Sätta dit speglen på rätt plats, byta plats på garderoben och sätta up alla placher på väggen

Detta kommer jag att göra denne eftermiddag, få se när jag är klar!


God morgon

Ställde klockan på 11.00 så jag inte skulle sova bort hela dagen, så nu är jag nyduchat och vaken efter en skön sömn! Nu blir det att

¤ Fixa ordning mig
¤ Lyssna på musik & läsa bloggar
¤ Äta lunch

Vilka planer det blir efter det skriver jag i ett annat inlägg!


Underbar kväll

Glömde uppdatera innan jag gick iväg! Iaf kvällen spenderades på UG och jag hade det jätteroligt!

Gick till UG och när jag gick på kyrkrakan kom rebecka i sin bil och plockade up mig, jättesnälllt! =) Hon körde då hem till sig för att hämta linnéa (hennes syster) fick även se hennes rum som var jättefint, sen åkte vi alla 3 ner till församlingshemmet!

Kvällen började med en mysig fika med mycket skratt och prat. Johan lärde mig dricka té med mjölk, mkt gott!!! Efter fikat blev det mycket diskution om biblen och olika frågor, mkt intressant och givande diskution. Efter nästan 2 timmar av disktion så gick vi in i soffrummet och lekte maffian två grr, sen blev det en bra liten anddakt! Sen körde jennys mamma mig hem och nu sitter jag och lyssnar på musik! Är jättepigg för åt massor av godis där borta.... Underbar kväll helt enkelt <3 =)

 

Vad har ni gjort denna kväll?


Ush så mätt

Jag och min bror beställde hem pizza och nu är jag JÄTTEMÄTT!!! Blir nu att smälta maten, läsa bloggar, lyssna på musik osv innan jag ska gå till UG som börjar 19.00 Vad ska ni göra ikväll?

Min Dag

Varit en kall och seg dag idag. Kom till förskolan 07.00 lekte lite med barnen, sen åt vi frukost och efter frukosten gick vi ut och var ute i nästan 2 timmar, frös jättemycket efter ett tag och tårna var jättefrusna... Efter utevistelsen gick jag till skolan satte mig vid datorn och lånade en film som jag ska se på imorgon. Kom tillbaka efter rasten fick en glass, lekte lite med barnen, torkade bord och sopade golvet, sen fick jag gå hem, halv 2!

Nu är jag hemma igen! Blir att läsa bloggar innan pappa kommer hem och det blir middag!

Fredag morgon

God morgon! Härligt att det är Fredag!!! Denna vecka har gått ganska segt, men på nått sätt fort ändå. Sista dagen på förskolan denna vecka, kommer ju tillbaka nästa vecka, men nu ska det bli skönt med helg och sen skola och träffa alla igen! Idag arbetar jag ifrån 07.00-13.00 fick ingen rast igår så får kanske sluta tidigare... Hoppas kan man ju alltid!!!

Nu ska jag fortsätta fixa ordning mig och kanske äta lite frulle innan jag går bort till förskolan! Hörs när jag är hemma igen! Ha en bra dag alla!♥


Liten update

Har nu käkat middag, duchat och nu lyssnar jag på mathias holmgren på hans myspace, underbara låtar!!! Känner mig helt plöstigt mkt piggare??? Hehehe konstigt, blir nog inte något TV tittande idag utan blir sängen vid 20.00-21.00 tiden ist, i need sleep!!


Dagen

Heelt slut i huvudet är jag och supersömning så blir en tidigt kväll idag med men inte lika tidigt hehe.

Förskolan idag var riktigt bra! Jag och min handledare madde satt och snackade om killar, och drömmar, mysigt! Har idag ochså arbetat från 06.00- 13.30 utan rast... Men det har gått bra ändå! Fick ta mkt ansvar idag, men tkr bara det är kul att jag får göra det, det vissar ju bara att dom litar på mig osv... Träffade min gamla SO lärare idag med, han som har en dotter på förskolan, vi småpratade lite, kul att han verkade bry sig :)

När jag slutade vid halv 2 gick jag till Cafét och tog en fika med sonja! Vi hade det jätteskojit & det var trevligt att träffas!

Nu är jag hemma igen och det blir nu, middag, msn, kolla mejl, musik, ngnt tv program, promenad kanske? Alltså rätt lugnt och skönt!!!


Hörs!

God morgon

God morgon alla! Uppe och jättepigg! Äter frulle, oboy och ost smörgås, mkt gott ska även torka håret och plata det sen bär det av till förskolan, öppnar förskolan idag tsm med madde så det blir bra =) slutar halv 2 och då ska jag träffa sonja =) så detta blir en bra dag!!! Vad ska ni göra idag?


Hörs alla när jag är hemma igen! Ha en fin dag♥

Tidigt kväll

Är jättetrött och jätteseg i huvudet. Så ska gå och sova nu, ska up halv 5 imorgon så jag kan behöva sömn! Inget annat kul har hänt idag så det blir en tråkigt blogg dag! God natt♥


Saknar dig :( <3


11 November

Hej hemma igen! Superseg i huvudet & trött efter en lång och ganska seg dag.

Min dag började 09.00 då jag kom till förskolan, hittade inte först men fick hjälp så hittade sen. Fick en liten rundtur och hälsade på barnen, sen var det fruktstund och efter det utevistelse där jag lekte med en 5 årig tjej. Efter utevistelsen gick jag till skolan för min rast/lunch kom tillbaka till förskolan 12.15 då jag var med på sagoläsning. Efter sagoläsning blev det fri lek där jag hjälpte massor av barn 4-5 st på samma gång, men det var kul! Sen kom mellanmålet och efter en kort mellanmål fri lek igen.

Min historialärares dotter går på samma dagis så träffade han där
Min föredetta SO lärares dotter går också där, men han träffade jag inte

Personalen är trevlig och barnen är snäll och roliga, så det blir nog bra! Ska ju bara vara där i 3 dagar i 3 veckor!

Imorgon börjar jag 06.00 (på morgonen) så ska lägga mig tidigt ikväll, är ju trött så det ska gå bra!

Här hemma så har jag ätit lite middag och nu blir det att surfa runt på datorn och lyssna på musik!

God morgon

Känner mig helt tom i huvudet, som en zoombie! Tror att detta kan gå, känner mig bra för att inte ha sovit något inatt! Första dagen idag på APU:n på förskolan, blir nog bra! Hoppas att jag kommer trivas och att dom kommer ihåg att det var idag hehe Börjar 09.00 så får se när jag slutar!


Bloggar när jag är hemma igen!


Vaken

Inte så konstigt kanske att jag inte kan somna. Är iaf vaken och tänker sitta uppe en stund framför datorn med musik! Hoppas jag kan få lite sömn iaf så jag inte är helt död imorgon, måste ju gå up 07.30....

Något som är bra att jag har slutat tänka på J, jag tänker ju fortfarande på honom, men jag börjar inte gråta, jag blir inte ledsen osv så det känns jätteskönt!!! Få se hur det blir med vänskapen med han med?

Nu blir det att slö surfa och lyssna på musik♥

 


Despret houswifes

Ikväll 21.00 kommer despret houswifes på 5:an så det ska jag självklart se! Har varit ett big fan avd DH sen början, 2004, få se om jag tar något att äta framför tv ;)

Annars denna eftermiddag/kväll har jag ätit middag, lyssnat på massor av härligt musik och fått nya upptäckter inom musik, underbart! Efter TV blir det sägen, börjar imorgon 09.00 på min praktik plats så ska gå upp halv 8 om jag ska hinna... God natt nu alla, sov och dröm sött!♥


Underbar låt

Mellia Horn heter tjejen. Har alldrig hört talas om henne förens jag kikade in på blondinbellas blogg och nu är jag helt fast! Underbar sång, fin text och mellisa är en duktigt sångare som förmedlar denna låten med så mycket känsla, underbart! http://www.youtube.com/watch?v=9fttAEhDD_4 Lyssna och njut!

Ännu fulare hehe

Bytte ju bild, men den är ju ännu fulare än den jag hade från början Xd Inte så lätt att hitta en snygg bild på mig hehe. Hade tänkt gå ut och gå på en liten promenad men det är ju helt kolsvart ute, redan! =( blir nog hemma då... Något mera som har hänt är att jag har ätit frukost/lunch och middag, pirgoer blev det, helt ok men börjart trött nu på det... Aja nu ska jag sätta mig vid den andra dator, logga in på msn och kolla mina mejl. Hörs!

Hopplös

God morgon, nu har jag vaknat! Hade ju matte 10.00 men skit i det och sov istället, hoppösa mig, men somnade vid 05.00 tiden om det är en bra ursäkt? Hehe aja får ta och göra mitt lilla matteprov nästa tisdag istället. Kommer nu inte kunna somna ikväll :S Och imorgon börjar jag min första APU vecka... men tror att det ska gå bra ändå... ska nog gå ut och gå en lång promenad innan jag ska sova, du brukar man ju bli trött och sen kanske också läsa en bok Aja orkar inte fixa ordning mig idag... så det blir mjukisbyxor, slappt t-shirt och oduchat hår! Hörs senare idag!

God natt

Darrar i hela kroppen?? Varför måste allt vara så jobbigt?? Är inte trött men ska sova ändå ^^ Börjar 10.00 idag så får en liten sovmorgon, skönt! =) God natt alla♥

Just det satt och kollade igenom gamla bilder från Bilddagboken, shit vad många roliga minnen <3 Robin, andré, peter och han som jag glömt namnet på, jag och alexandra som var när kompisar, allt skoj men oxå allt tråkigt som jag har dokumenterat sän 2008, sånt är alltid kul!


Förklaring

Du är en underbar människa. Du är trevlig, snäll, du lyssnar, du är roligt och du är otroligt snygg med som en bonus på din underbara personlighet. Fin dialekt, fint leende, ett härligt skratt, Ja helt perfekt!

 

Men samtidigt som du är allt det där underbara är du, konstig, vet inte vad du vill eller tycker, känns som du bara låssas att du bryr dig för du hör ju alldrig av dig, det är ju alltid jag som gör det, men även om du svarar så känns allt så fel. När vi träffas face to face pratar du med mig, kramar mig, men sen på sms är du heelt konstig??? Kanske är du en sån människa som har svårt att hålla kontakten med människor, som inte tycker om att sms, utan bara träffas i verkligheten!

 

Du gör mig ledsen, nedstämt och förvirrad, kan inte sluta tänka på dig, skit samma vad jag gör för något du är alltid i mina tankar... Och det är jobbigt och påverkar skolan när jag tänker på dig istället för att vara koncentrerad på lektionerna.

 

Måste göra "slut" med en underbar person för detta funkar inte, blir bara ledsen varje gång jag hör av mig till dig. Har inte pratat med dig på 1-2 år, bara på sms och allt har förändrats sen dess =( Vi har tappat kontakten som vi hade vill vrida tillbaka klockan, men det går ju inte!

 

Måste säga farväl till en underbar människa, till en människa som har bryt sig och lyssnat på en. Det suger!!! Men måste för orkar inte gå omkring i vakium och gråta... Svårt att glöma bort dig, men har gjort det föut så då ska det gå även denna gången......


Snabba frågor

Hur bor du: I en lägenhet
Brukar du komma i tid: ja, oftast
Hur lång är du: 1,48 cm
Kan du laga mat: nja, micro mat ^^
Vad jobbar du med/pluggar du: Går andra året på Barn & fritids linjen
Vad har du på dig just nu: Mjukisbyxa, linne, BH, trosor och sockar
Har du någon fobi: Tomtar
Hade du en bra kväll igår: Ja den var mysig
Vilket är ditt senaste inköp: Lösgodis
Din favoritdryck på morgonen: Oboy
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa
Har du sovit i din egen säng inatt: japp
Vad hade du sönder senast: min mobil
Vem snackade du med senast: joakim, min bror
Varm favoritdricka: Coca cola
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Vatten eller läsk
Alkoholhaltig favoritdricka: vet inte
När gjorde du senast något riktigt dumt: Idag
Saknar du någon just nu: Nja lite
Vad ska man göra för att få dig irriterad: ljuga för mig eller låssas bry sig när man inte gör det
Någon jag stör mig på: J
Intressen: Kolla på film, vara med emma, datorn, musik, vara ute mm
Senaste person du kramade: Emma i fredags
Senaste person du ringde: Sonja
Senaste person som ringde dig: annelie, idag
Vad drack du senast: Coca cola
Vill du ha barn: Japp
Längtar du till din nästa födelsedag: ja vf inte
Har rakat dina ben någon gång: ja hehe
Är du sugen på något nu: läsk..
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: inga
Använder du hudkräm: gjorde, min är slut
Attraheras du av män med skägg: ja lite är ok
Micro-pop eller poppa själv: poppa själv
Brukar du baka: sällan
Röstade du i det senaste valet: nope
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Ibland, ibland inte
Vilken låt lyssnade du senast på: Love hurts
Har någon annan sovit i din säng inatt: nej
Vad tycker du är äckligt: fiskpinnar, korv
Har du pengar på mobilen: nej men gratis sms

Love hurts

http://www.youtube.com/watch?v=gcf2rfL_6Sw



Tv kväll

Byta bild innan men den har inte kommit up än?
 Aja Ikväll blir det att kolla på Ullared på 5:an till det blir det coca cola och glass, mums! Efter Ullared blir det CSI och sen får jag ta och göra min matteläxa. Har sovmorgon tills 10.00 imorgon, skööööööönt!




Ännu en lista

1. Hur gammal är du om fem år? 22 år
2. Vem var den sista du träffade? Pappa
3. Hur lång är du? 1,48 cm
4. Vilken var den senaste film du sett? ngn om 2 världskriget
5. Vem ringde du senast? sonja
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? ska vi ut och gå idag?
7. Vad är dagens planer? kolla på tv, äta glass och sova
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? sms
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda
10. När såg du senast din mamma?  sommras
11. Vilken ögonfärg har du? gröna
12. När vaknade du idag? . 09.00
13. Har du någon gång hittat en katt? nepp
14. Vilken är din favoritplats?  kyrkan
15. Vilken plats föredrar du minst? skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? i ngn stad
17. Vad skrämde dig som barn? tomten
18. Vem fick dig att skratta senast? ett skämt som jag läste på internet
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ja
20. Har du stationär eller bärbar dator?  bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? med
22. Hur många kuddar har du i sängen? 2
23. Hur många landskap har du bott i?  1
24. Har du någon gång spytt på fyllan? nepp
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota på sommaren annars skor
26. Är du social? ibland
27. Vilken är din favoritglass? chocklad
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? flytta hemmifrån
29. Tycker du om kinamat? har alldrig ätit
30. Tycker du om kaffe? uch nej
32. Vad dricker du till frukost? oboy
32. Sover du på någon särskild sida? nej
33. Kan du spela poker? nepp
34. Tycker du om att mysa? jaaaaaaaa
35. Är du en beroendemänniska?  nej
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? nja en kändis
37. Vill du ha barn? självklart!
38. Kan du några andra språk än svenska? engelsa lite tyska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nepp :(
40. Föredrar du havet eller en pool? havet
41. Vad spenderar du helst pengar på kläder
42. Äger du dyra smycken? nepp
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? spageti och köttfärssås
45. Vem är den roligaste människan du känner? vet inte
46. Välj ett ärr på din kropp?  har ett på fingret jag tappade en stor sten på det när jag var liten
47. Vad har du för ringsignal?  ngn med fall out boy
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? japp massor
49. Flirtar du mycket? nej hehe
50. Vart togs din profilbild för din blogg? i mitt rum
51. Kan du byta olja på bilen? nej
52. Har du fått fortkörningsböter? nej
53. Vilken var den senaste bok du läste? ngn med jonas gardell
54. Läser du dagstidningen?  sällan
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej men har gjort
56. Dansar du i bilen? nej ?
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? rix fm
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? idag i skolan
59. När var du i kyrkan senast? några veckor sen
60. Vilka personer utmanar du? alla som läser detta

Love...

Det är lättare att Hata dig än att Älska dig så jag Hatar dig


9 November

Hej! Kom hem halv 12 och gick och la mig och sov tills kl var halv 4. När jag vaknade så åt jag middag och nu ska jag läsa lite bloggar och surfa runt! Senare ikväll blir det att göra klart matten

God morgon

Helt död är jag! 5-4 timmars sömn inatt :S få se hur denna dagen kommer se ut, typ helt död och borta hehe. Skippade ju idrotten idag :S men om jag hade gått på den så hade jag fått 3 timmars sömn så det kanske var bra att vakna nu. 10.05 börjar samhäll självklart går man på det!

 

Bloggar när jag är hemma igen vid 16.00 tiden! Hörs♥


Söndag/Måndag Natt

Som vanligt har jag svårt att somna på söndagar, har varit för lat hela helgen och sovit för länge så kan inte sova... Ska up kl halv 7 få se med den saken?
 Har iaf suttit uppe och kollat på CSI och Criminal minds på tv och nu lyssnar jag på Rix Fm och slö surfar lite... blir nog sängen snart!


Nattuggla=Veronica

 


God natt

Ska inte sova än men säger nu ändå God natt! Ska sitta uppe en stund vid datorn med musik. Som vanligt hehe Imorgon börjar jag dagen med Idrott kl 08.05 få se om jag är där... men jag tror det iaf! Ser inte framimot skolan men det brukar ändra sig sen när jag väl är i skolan hehe. Aja God natt!♥ Bloggar mera imorgon


Gossip Girl

Har glömt bort att äta idag XD Men pappa har varit snäll och kokat ägg, så ska ta och göra ordning äggröra och ett glas oboy! Ska äta det till GG som kommer idag 19.00


Matthew Gray Gubler

Matthew Gray Gubler (uttalas Goobler)föddes den 9 mars i Las vegas,han är en amerikansk skådespelare. Han är mest känd som Dr. Spencer Reid i TV-serien, Criminal Minds

Innan Gubler blev skådespelare jobbade han som modell, för många kända märken bla Marc Jacobs. Han jobbar också som producent för kortfilmer och målar också en hel del när han inte spelar in nya avsnitt av Criminal Minds. Desutom är han sjukt snygg och hans Tv serie är den bästa kriminalserien jag vet!




Mår bra

Idag mår jag bra, känner mig glad, tankarna om dig är borta så jävla skönt! Och jag kan lyssna på "kärleks" musik utan att gråta eller känna längtan, Wihoo!!! Du är nu borta ur mitt liv...

Dagens planer går väl sådär! Har rensat lite kläder men längre än så har jag inte kommit hehe. Är för lat och seg för att göra ngn annat än att sitta vid datorn och lyssna på musik.

Dagens planer

God morgon! Gick inte upp vid 10.00 hehe men nu är jag iaf uppe och har precis duchat. Lite seg är jag idag men planerna för idag se ut såhär

¤ Städa rummet
¤ Rensa mina kläder
¤ Fixa det sista med möbleringen (kanske)
¤ Ut och jogga eller ut och promenera
¤ Logga in på msn och kolla mina mejl
¤ Kolla på Gossip girl och Parlamentet
¤ Sova

Lite seg ännu men kommer väl igång under dagen...

God natt

Många tårar som riner ner för kinden, FAN! Lättare sakt än gjort, men jag SKA glöma bort dig, radera dig ur mitt minne, jag ska bara göra det och tillslut har jag glömt bort dig och då kan jag fortsätta som vanligt. Blir nog bättre när skolan & praktiken börjar då har jag andra saker att tänka på än dig!

Min kväll lider mot sig slut
Ska gå och sova
Imorgon blir en effektiv dag
Ikväll har jag börjat lyssnat på Lars winnerbäck, Underbar röst & Underbara låtar!

God natt alla! Bloggar mera imorgon♥


Vem är jag?

Jag lyssnar på: Avril lavinge
Jag pratar: Svenska
Jag tycker om: Att skratta

Jag avskyr folk som: Särbehandlar en
Min första vän hette: Linn
Kärlek är: Jobbigt
När jag borstar tänderna: blir dom rena hehe
När jag lagar mat: går det knappt att äta

Det är charmigt när:
vet inte
Jag är rädd för: att vara ensam
Den värsta känslan är: framtiden
Den bästa känslan är: när allt går bra
Jag är bäst på: att skriva
Jag är sämst på: matte
Om jag var ett djur skulle jag vara: giraff

Om jag var en insekt skulle jag vara fluga
Jag kommer alltid att vara: mig själv
Jag är lik: ingen
Det finaste som finns är: vet inte
I sommar: var jag i skottland
Sist jag grät var: i torsdags
Jag kan: mkt ^^
När jag bakar så bakar jag: blir det muffins
Min mobiltelefon är: helt ok
När jag vaknar på morgonen: är jag trött
Idag har jag: kollat på film, suttit vid datorn
Ikväll ska jag: sova
I morgon kommer jag: jogga, städa rummet & rensa kläder
Jag vill verkligen:
att allt ska bli bra med J

Allmänt

Ska inte bli skoj: att lämna dig som vän
Favoritplagg i garderoben just nu: mina jeans byxor
Längd: 1,48 cm
Byter gärna garderob med: Nicole richi?
Byxa eller kjol: Byxa
Mitt rum kan beskrivas som: fult & stökigt
Mej själv med tre ord (just nu): ledsen, känner saknad och trött
Jag ville bli när jag var liten: polis
Höger- eller vänsterhänt: höger
Humör just nu: nedstämd
Något jag absolut inte äter: fiskpinnar
Kläder just nu: mjukisbysa, linne, underkläder och sockar
Vad sa du senast: släck lamplan ^^
Hur många kuddar sover du med: 2 st
Spelar du något instrument: nepp
Morgon- eller nattmänniska: natt
Sparare eller slösare:
spara
Bästa film: många
Har du några homosexuella vänner: inte vad jag vet
Tror du på mirakel: Ja
Tror du att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3-4
Bio eller promenad: båda
Är du kittlig?: ja
Snarkar du: vet inte, tror inte det
Stjärntecken: ljungfru
Rädd för insekter: nej
Äckligaste insekten: håriga spindlar
Det här är jag bra på: skriva
Bästa bok: Jonas gardell böckerna
Vad vill du jobba som: Författare e
Chips, morötter eller godis: godis
Pizza eller hamburgare:
hamburgare
Tänker du någonsin pierca eller tatuera dej:
JAAAAAAA =D
Stökigt eller välstädat (hemma): mitt rum: stökigt
Gungar du på stolen: nepp
Vilken hand håller du gaffeln i: höger
Gillar du att sjunga: nej
Anser du att du är stark: nej
Använder du knark: nej
Kaffe, te eller inget:
inget
Vad använder du för skor just nu: fula gympaskor
Favoritfärg på kläder: blå, vit, svart

Senaste person som:
Du pratade med:
pappa
Gick på stan med: emma
Skällde på: ingen

Senaste:
Låt du hörde: Fall to pices
Film du såg: kolla längre ner
Mat du åt: pasta och köttfärssås
Kram: emma
Resa: skottland

Favorit:
Låt: många
Ämne: samhäll
Plagg: unika
Skor: mina 9 cm klackskor

Lite frågor

Dagens vill ha: Hemligt
Dagens klädsel: Mjukisbyxa och ett linne
Dagens frisyr: lockit
Dagens låt: Avril lavigne låtar
Dagens planer: Sova
Dagens saknad: J
Dagens bästa: Filmen
Dagens roligaste: Inget spec
Dagens misslyckande: att jag inte kan sluta tänka på J
Dagens drog: inget
Dagens köp: godis
Dagens godis:  lösgodis
Dagens humör: saknad, ledsen

Underbar Film!

Filmen är den bästa filmen jag har sätt som handlade om 2 världskriget. Mycket kripande och hemsk, men viktig att kolla på och filmen är bra gjort, verkligen sevärd!!!

Nu blir det massor av musik och surfa runt innan läggdags♦ Hörs!



Filmen ger även hopp i mörka stunder... trots krig så finns det människor med goda gärningar och hjärta!


Lördags kväll

Jag och pappa ska snart gå ner till Ica och jag ska handla lösgodis till kvällens film, resten har vi hemma

Dagens film

Schindlers list

Handling

Karriäristen Oskar Schindler var företagare i Tyskland och Polen under 2:a världskriget. Till att börja med är det vinsthunger som styr hans utnyttjande av billig judisk arbetskraft. Men när han ser hur nazisterna behandlar människor drivs han till att göra en osjälvisk insats för att rädda liv

Till filmen

Godis, läsk, tända ljus och varmt täcke

 

Filmen börjar 20.00 på tv 4 + och filmen är från 1993

 


Tänk att det kan vara så svårt att glömma en annan person ur hjärnan :S

Grattis!

Idag fyller min storebror, joakim 19 år Grattis !




 


Lista


1. Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?

Trött med rufsigt hår men söt

2. Hur mycket kontanter har du på dig?
Inga

3. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Jonas

4. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Inge

5. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
tröja

6. Vad har du för märke på skorna du har på dig?
Har inga skor på mig nu
7. Vad gjorde du vid midnatt?
Lyssnade på musik


8. Vad står det på ditt senaste mottagna sms?

nått info text från telia
9. Vilket uttryck använder du mest?
asså

10. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
lääääääääääängesen

11. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
???????????????????????

12. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Läsk?

13. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
ingen

14. Din värsta fiende?
världen

15. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
ngn random från datorn

16. Vad var det senaste du sa till någon?
ngn om USA till pappa

17. Gillar du någon särskild extra mycket just nu?
mm tyvärr!

18. Senaste låten du lyssnade på?
Avril lavinge- how i feel elr ngn?

Avril Lavigne

Lyssnar på musik dagligen, varje gång jag sätter mig vid en datorn så loggar jag in på youtube och söker efter massor av bra musik, oftast eller nästan alltid så blir det Avril Lavigne. Hennes låtar och texter är helt underbara!

När jag känner mig ensam lyssnar jag på avril.

När jag känner mig olyckligt kär lyssnar jag på avril

När jag är glad lyssnar jag på avril

Avrils låtar och texter betyder mycket för mig och jag blir alltid på ett bättre humör när jag lyssnar på dom. Kan känna igen mig i många låtar!Desutom så har hon en jättefin sångröst och hon sjunger sina låtar så himla bra!


God morgon?

Vad det inte jag som skulle gå up kl 10.00 ?!?! haha men nu blev det så att jag sov till 14.00, somnade ifs vid 04.00 men ändå! Aja nu lyssnar jag på musik och ska väl fixa ordning mig lite snart... det är väl lördag idag???


Allt har förändrads under dom två åren vi inte har träffats, inget är detsamma :( vill inte förlora dig, men vad ska jag göra? Har inte ngn annat val än att gå vidare och glöma dig... det är bäst så! Tack iaf för dom åren som jag vill hålla kontakten med dig! Kommer sakna dig!♥

Dagens

Dagens humör: Lägtan
Dagens borde: sova
Dagens klädsel: just nu t-shirt
Dagens vill ha: canon digital kamera
Dagens planer: sova
Dagens beroende: musik som vanligt
Dagens tråkigaste: har inte hart tråkigt idag ^^
Dagens smink: inget
Dagens irritation: inget
Dagens låt: många med avrlil lavigne
Dagens köp: inget
Dagens frisyr: rakt oplattat
Dagens onyttiga: pizza, chips och coca cola
Dagens dryck: coca cola, saft
Dagens bästa: musik och var med emma idag
Dagens sämsta: tankarna

För många timmar igår

Sov för länge igår (kvällen från tors till fre) df kan jag inte somna nu! Sitter uppe och lyssnar på musik & funderar.

Inte vända på dygnet

Ska nu ta en varm duch och sen sova. Ska inte sitta uppe tills 02.00 och vända på dygnet helt. Har ställt mobilen på 10.00 också så jag inte sover bort hela dagen imorgon. God natt nu alla♥


Att bli vuxen

Att bli vuxen är tråkigt bara en massa ansvar. När man blir äldre då tar det roliga slut, snart tar det roliga slut för mig blir 18 nästa år... då är det att arbeta, betala räkningar och vara ansvasrfull och tänka på viktiga saker och allt det roliga är slut... känns väldigt vemodigt :( vill inte bli vuxen!


Filmen

Filmen var riktigt bra! Verkligen sevärd, lite segt i början men efter 10 min så kommer filmen igån och då händer det spännande saker hela tiden!

Nu blir det musik och facebook! Hörs♥

Film time

Namn: Cloverfield
När? 21.00
Vart? Canal + action

Handling?

Ett gäng 25-åringar i New York ska fira av en kompis. En av festdeltagarna dokumenterar avskedet med en videokamera. Plötsligt börjar huset skaka. En jordbävning? Nej. Staden har attackerats av ett enormt odjur och snart sprider sig paniken som en löpeld genom gatorna. Filmen är från 2008 och det är en action rulle.

Till filmen
Chips, dip, coca cola, varmt täcke och tända ljus = Mysigt!


Pizza time

Idag är det ju fredag och det betyder fredags mys! Till kvällsmat idag blir det pizza, mums! För mig blir det en turbo! Gott! Senare idag blir det ännu mera fredags mys med godis, coca cola och en bra film eller tv serie är ju en tv serie nörd!


Rolig händelse

Jag skulle gå till biblioteket för att hyra film när jag kommer ner till parkeringen från där jag bor tutar en bil på mig och jag fattar först inget, men sen ser jag jimmy i bilen som vinkar mot mig så jag går fram till bilen och hoppar in och då säger jimmy: ska du till kyrkan? då svarar jag nej jag ska gå till bibliotekter Xd jimmys pappa som körde bilen börjar skratta haha, men dom körde mig iaf till biblioteket sen hehe.


God morgon

God morgon! Vaknade av att min lärare cissi ringer till mig angående utvecklingsamtal nu på onsdag. Efter samtalet gick jag och duchade och nu ska jag börja fixa ordning mig och lyssna på musik!


Sitter uppe

Känner mig trött så ska krypa ner till säng bara man kan somna då! Kikade lite på Criminal minds innan på tv! Men nu är det dax att sova! God natt!

Veronica Lindrot

Jag mår inte bra, har inte gjort det på många år. Känner mig alltid så ensam och övergiven. Handlingarna som människor gjort mot mig finns kvar... djupt sitter det! Saker jag alldrig trodde att dom närmaste personerna skulle göra mot mig, men som dom endå har gjort, lämmnad och beskiven av dom närmaste, både vänner och familj. Om man blir övergiven av ens familj vad har man då att göra? Om man vid 17 års ålder inte har några kompisar, vad gör man här? Varför inte göra slut med all smärta och tårar?

Jag kanske är glad och skrattar men det kommer alldrig försvinna, det människor har gjort mot mig, människor jag alldrig trodde att dom skulle svika mig. Låssas bry sig, låssas vara ångefull... Orkar inte med alla dessa falska människor som ljuger! Tror inte jag finns här om några år... tårarna bode vara slut, smärtan med men det kommer tillbaka och det gör ondare och ondare för varje gång och tårarna blir sötare och sötare. Skolan klarar man inte heller, hur ser ens framtid ut då? Hur kommer min framtid se ut med all dess smärta och tårar?

Jag lever kvar för min familjs skulle, även om hälften av min familj inte bryr sig om mig. Lever kvar för mina vänner, fast dom inte bryr sig. Lever med smärtan och tårarna för eran skull.

Vad har jag ätit idag 5 november

Frukost: stekta ägg och oboy
Lunch -------
Middag -----
Kvällsmat: Äggröra och oboy
Fika: Smörgås, godis, kaka och saft
Övrrigt--------

Bra eller dåligt?

Torsdags kväll

Sitter inne i mitt rum lyssnar på Green day och är inne på facebook. Är inte längre trött så får se när jag går och lägger mig, kanske blir det lite tv också innan jag går och lägger mig.

 


Hemma

Så nu är jag hemma igen. Vi fyra åkte ner till falkenberg när vi kom fram fikade vi, pratade och jag och min bror fick presenter. Tiden gick fort så efter kanske en timme åkte vi hem igen. När vi kom fram till tranemo hade jag ett litet möte och allt gick bra på det mötet och nu är jag hemma igen!

Tänkte logga in på msn och och läsa lite bloggar innan sos gute kommer kl 20.00

Snö & Falkenberg

När jag vaknade såg jag snö ute! :) mysigt med snö, hoppas bara att snön ligger kvar eller att det kommer ny snö när det blir december och jul! Då blir jag rikigt glad!

Har duchat, lagat ordning frukost (stekta ägg) och klätt på mig. Bara håret kvart. 13.00 åker jag, min bror, sonja och annika till falkenberg och hälsar på sebastian och bodil, kommer nog bli jättetrevligt!

Ska nu fixa håret, lyssna på musik och ta på mig en ananan tröja.... Hörs när jag är hemma igen!

Ha en trevlig dag alla!


Blir en tv kväll

20.00 Stockholm arlanda 21.00 Grey´s anatomy 22.00 Fråga olle domumentären

Lugn kväll

Blir en lugn kväll idag framför datorn & musik, kanske sätter jag mig och kikar på tv en stund med! Känner mig trött och varm så lägger mig tidigt idag. Annars idag har jag inte gjort så mkt, käkat lunch, snackat i telefon, lyssnat på musik, och kollat på tv... inte så intressent igentligen! Hörs!

Är hemma

Ringde till min praktik plats igår och sa att jag hade blivit sjuk, så idag är jag hemma och tar det lugnt. Känner mig redan bättre och mkt piggare,skönt! Idag blir det att vara hemma och vila up mig. Just nu läser jag lite bloggar och surfar runt.

3 November

Frukost: Ett glas oboy

Lunch: Lite makaroner med lite ketchup och ett glas mjökl

Middag: Friterade potatisr 2-3 glas mjölk

Kvällsmat: 4 kex 2 glas coca cola

Övrigt: Inget


Promenaden

Ska hålla mig vaken, inte sova, inte vila, inte blunda ögonen! Nu blir det 1 timmes frisk promenad!


Dagen än så länge

Kom till skolan vid 07.45 tidigt för att vara jag! Gick till skolsköterskan, men hon arbetar inte på måndagar =/ så gick och satte mig vid datoerna inne på facebook! Annelie kom och hälsade på mig i skolan och vi satt och snackade i caféterian. Efter den pratstunden satte jag mig med Iman och jessica i cafetérian, vi gick sen till samhällskunskapen och sen gick vi och åt!

Efter lunchen satte sig alla, Jag, anna, jessica, Iman, alexandra i caféterian och efter en stund kom det en kille som hette Jonas som var medlem i ssu socialdemokraternas ungdomsgrupp, vi alla satt och snackade om hans politiska intressent osv... typ alla gillade SD lite...? Resten av dom jag var med gick på lektion så jag satte mig med rebecka och maria i lillastudiehallen. Sista lektionen var historia...BORING!!!

 

Har nu varit ätit middag och sitter inne på facebook och tar det lugnt efter en lång dag!!!


Snart till skolan

Har ätit frukost, duchat, klätt på mig och nu ska jag platta håret samtidigt som jag jag lyssnar på rix fm! Mår lite bättre faktisgt =) men ska ändå till skolsköterskan... Har överskottsenergi idag så det blir en intressant dag!

 

Hörs i skolan eller när jag är hemma!


Sverige ett vackert land




Otroligt vackert alltså! Nu ska jag ducha!


Börjar bli trött nu

Typiskt! Nu är jag trött och vill sova, men om jag lägger mig nu kommer jag alldrig up sen. Pappa är nu iaf också vaken han ska ju till jobbet, ska kanske joina han i köket...

Fortfarande vaken

Har nu varit vaken sen 01.00 och är inte så trött! Halv 7 hade jag ställt klockan på men är ju redan vaken... Har suttit inne på facebook och chattat där, läst runt på bloggar och lyssnar på musik, börjar bli lite tråkigt!

Få se hur det blir idag i skolan är ju sjuk och mår inte alls bra! Förkyld, ont i halsen och ont i öronen desutom ingen sömn heller och går till 16.00 idag! Ska iaf till skolsköterskan på morgoen så får hon kolla mina öron.

Aja vi hörs väl senare! Ingen idé att somna om.


Tankar

Jag tycker att livet är orättvist, Jag har ofta hört att jag är en go tjej som har mognat dom senaste åren, men om jag nu är så mogen och go tjej varför har jag svårt att hitta bra kompisar? kompisar som inte sviker en, varför hittar jag då inte en bra kille som gillar mig för den jag är? Varför får jag ha det tufft i skolan och jobbigt förhållande med min familj?

 

Jag menar inte att dom som inte är så snälla ska ha det dåligt, men jag tycker att jag förkännar att ha det bra att må bra, men gång på gång blir jag ledsen, besviken och någon motgång kommer.

 

Kanske kommer det bli bättre när jag blir äldre? Har lärt mig genom livet att vara tuffare, stå på mig och säga ifrån. På det sättet har jag även blivit mognare men det har även gjort så jag har svårt att öppna up mig inför nytt folk för jag vill inte bli sviken igen och liter inte på människor på samma satt, och det tycker jag är jobbigt.

 

Jag vill må bra

Jag vill känna att skolan, vänner går bra att jag kan umgås med kompisar, hitta på roliga saker.

 

Det är väl bara att vänta och hoppas att allt blir bra till slut!


Vaken

Vaknade mitt i natten och kunde inte somna om. Har legat och tänkt, sms, kollat på videos och nu sitter jag uppe och lyssnar på musik. Öronen gör fortfarande ont! det första jag ska göra imorgon är att gå till skolsköterskan, skippar idrotten.


God natt

Nu ska jag gå och lägga mig en lång dag imorgon med 5 lektioner. Ska även gå till skolsköterskan och kolla upp mina öron som jag har haft lite ont i =/ Tycker att det ska bli kul att börja igen efter lovet och komma tillbaka det vanliga! God natt alla!

Min Dag

Idag har jag

¤ Skrivit

¤ Suttit vid datorn

¤ Lyssnat på musik
¤ Ätit lunch
¤ Kollat på tv

¤ Fikat

Och nu lyssnar jag på musik och är inne på facebook, en lung dag helt enkelt! Imorgon är det skola igen och det känns bra! Ska fortsätta att chilla nu med bra musik!


1 november

Vad ska man göra idag? Är sjuk och fryser så hemma blir jag iaf. Kanske städa rummet och fixar lite, eller sätta mig och zappa vid tv eller stanna kvar i mitt rum med datorn och musik?

Ska fixa en snygg bloggdesign, snart! Idag börjar jag om att blogga... Hörs under dagen!