Ny blogg

Eftersom det inte går att komentera min blogg (man kan ej komma till komentarsfältet) så har jag bytt blogg! Är faktiskt mycket mera nöjd över den! Har kvar denna blogg ändå som lite minne om jag vill kika tillbaka och läsa!

Den nya adressen är; http://veronicalindrot.bloggagratis.se/   Där får ni mer än gärna komentera :D :D

PÖSS!!!

Fredag!

Vilket humör jag hade i morsers.. så fucking sur jag var på min lärare haha! Det har gått över nu :) Har idag blivit klar med min fritidkunskap och gjort klar en del av min matte.. nu orkar jag inte plugga mera!

Ist sitter jag i studiehallen tms med Linn och chillar! Vi ska dra och käka vid 10.30 för vi e så HUNGRIGA!!! Jag fryser med :(

PÖSS!


Blandade bilder


Denna bild är ifrån onsdags :) då jag fikade med Sonja


Utanför våran skolan


Moi i skolan


Linn :)


Enorm snöhög utan för skolan


Utanför en butik

Två drömar som SKA bli sann!





Onsdag

God morgon!

Idag är allt mycket bättre! :) Sitter just nu och äter frukost, lyssnar på rix fm.. Snart får jag börja fixa ordning mig om jag ska hinna till skolan idag! Går till 16.00 idag.. Inte så jättelockande, men förhoppningsvis går tiden fort så klockan snabbt blir 16.00.. Sen blir det att träffa Sonja med :)

Ha en bra dag♥

 


God natt

Har känt mig så nere denna vecka.. Inte lust med något, bara stanna i sängen, gråta och lyssna på sorgsen musik!
Men till skolan måste man, läxor måste man göra o.s.v ens känslor får man skuta up till helgen! Nu har jag börjat bli oehört ledsen, arg, och får känslor av att jag blivit uttjytnad av J igen :( Hatar han över hela mitt hjärta, samtidigt som jag inte kan låta bli att tycka om han :(

 

Imorgon är det skola.. känns just nu att jag inte orkar! Men snart är helgen här!

 

Ciao!!


Tankar...

Jag tänker inte börja tro på Gud förens jag får ett "bevis" på att han finns, ett bevis som gör att jag alldrig mera kommer tvivla, ett starkt bevis!
Tycker det är jättesvårt att tro på Gud. Jag är en väldig tänkande människa.. Och hur mycket jag än försöker tro på Gud så går det inte för för mig så är det ologiskt.. samtidigt som jag tycker det är ologisk med BIG BANG, så jag är liten kluven där!
Jag vet inte ens om jag vill bli kristen!? Kanske borde jag ta reda på det först? Möter/har mött andra kristna människor som har en stark tro, som verkligen lever tillsammans med Gud i sin vardag, som ser Jesus som sin bästa vän, som tror att bön funkar.. Sånt är riktigt coolt tycker jag.. Sån vill jag med bli! Ha en sån pass stark tro, inte behöva tvivla något mera o.s.v
Vet inte hur jag ska komma dit!? Jag ber (inte för jag tror det gör någon skillnad) Jag läser biblen för att veta mera (lär mig inget??) går på gudtjänster, ungdomsmöten, ungdomsgrupper mm Men jag känner inget! Känner inte någon "ande" i mig, inget händer när jag ber, fast jag har bett att jag vill bli kristen, att jag vill tro osv.. Det är det som får mig att undra om Gud verkligen existerar?? Har inte bett eller läst biblen på länge.. orkar inte hålla på längre, tycker att jag har gjort mitt och försökt.. nu är det inte upp till mig längre hehe!

Gud existerar han??


Tisdag

God morgon!

Nu har jag vaknat och är väldigt utvilad. Är inte i skolan idag... Kände inte för det hehe! Ute så är det strålande solsken men ändå -4 grader ute! Kanske blir den en promenad, får passa på när solen är framme och värmer, det ger ju hopp om att det kommer bli varmare.

Här hemma kommer bli en riktigt slapp dag!


Måndag

Jag är trött... Har inte orkat göra något sen jag kom hem från skolan, bara slappat. Har läxor att göra, borde vara ute och gå (träna) men har ingen ork till det!

Just nu lyssnar jag på musik, är inne på facebook och har ont i magen :( Ikväll kommer Familjen annorlunda det är det som håller mig uppe ;) efter det blir det en stund inne på face för att se om Emma är inne.. sen ska jag SOVA!

 


Sleep Over

En sak är säker... Måndagar är inte min dag! Mer behövs inte säga om denna dagen. I helgen var jag hos Emma och här är ett litet inlägg om vad vi hittade på

Lördags:
Jag kom till Emma vid 19.30, åt en god kvällsmat och sen kollade vi på mello och åt godis. När mello var slut gick vi ut och lekte i den djupa snön. När vi kom in åt vi mat och spelade the sims. Vi gick och la oss vid 01.00-02.00.

Söndags:
Vi vaknade vid 10.00 åt då frukost. Efter frukosten bakade vi muffinsar. När muffinsbaket var klart satte vi oss vid datorn, kollade in filmer, spelade in två videbloggar haha! Sedan blev det middag och efter middagen satte vi oss vid datorn igen ^^
19.30 kom Catrin.. då gick jag, emma, catrin och magnus ner till kyrkan för en gudtjänst och nattvard. När gudtjänsten var slut gick vi ner till källaren, åt muffinsar, kollade på wallander film, mysigt


Emma i den djupa snön (innan det kom ännu mera snö under natten)


Jag på kvällen.. Innan läggdags


Muffinsbak


Emma :)


Mycket snö kom under natten!


Min outfit i söndags (igonera min konstiga blick??)


Jag.. i källaren av kyrkan och kollar på wallander :)


Bultande Huvudvärk

God morgon!

Hoppas ni har haft en bättre morgon än jag... Sov dåligt inatt, hade bultande migrän huvudvärk hela natten och jag vaknade up med huvudvärk med!
Inga huvudvärkstabletter hemma & skolsköterskan är inte här på Måndagar! (Dåligt) Blir till att gå till den första lektionen som är Idrott och sen hem igen för att vila mig (får anmäla mig sjuk) Så förhoppningsvis försvinner huvudvärken då!!!

Ska möta up Emma 07.30 så ska vi slå följa till skolan idag.. som den gamla goa tiden haha!



Grön tröja: kommer inte ihåg
Sjal: Emmas
Linnet: Lager 157
Mjukis: Fått av min bror
Socks: Fått

Melodifestival Mys

Idag har det varit en lugn och skön dag! Ätit mat, varit ute och fotat, suttit vid datorn, kollat på TV och nu har jag precis typ vaknat efter en 2-3 timmar lång vila, så nu är jag inte trött längre!

Ikväll drar jag upp till Emma och hennes familj och kollar på Mello. Emmas mamma har köpt hem massor av godis, chips och sånt! Följer inte Mello.. men får väl börja göra det idag då hehe!

Hoppas ni har haft en bra dag och kommer få en bra kväll!♥






Lördag

Har nyss precis vaknat av en skön natt! Inga konstiga drömmar eller så... hade lite svårt att somna igårkväll dock...  därför jag sov så sent idag.

Ute så snöar det och det har snöat hela natten! :/ Vad kan man göra åt det!? Tror nog att det kan vara klimatförändringen....

Snart för mig blir det mat... potatis och kötbullar, helt ok! Sen får jag se vad jag hittar på... slappt antagligen!

 


Dåligt humör

Funderar på att stanna hemma... blev plöstligt på jättedåligt humör!

Det har snöat hela dagen idag och det kommer snöa hela helgen. Det kan komma up till 40 cm snö!!!

Har börjat tycka det är tråkigt att blogga så det lär nog inte bli någon uppdatering under helgen!
Ibland är det kul att blogga och ibland tråkigt som nu.....


Fredag

God morgon!

Idag är det Fredag! Vaknade idag vid 08.00-09.00 tiden men låg kvar i sängen tills 13.00. Idag lär det bli en slapp dag... sitta vid datorn, kolla på tv, kanske någon film.

Ikväll blir det iallafall UG och ikväll kanske Emma hänger med! :D Det var nog 2-3 årsen Emma var på UG hehe

Nu har jag inte så mycket mera att säga så! Ha en fortsatt bra dag♥


Jag sommaren 2009

Sista Inlägget

Sitter just nu och kollar på filmen Flirting whit forty på TV3.. helt ok film, den är väl typisk amrikans kärleksfilm!

På badhuset hade jag det jättekul! Simmade 4 längder, låg i bubbelpoolen, ångbastade & lekte i lilla basängen! Tack så mkt Emma som frågade om jag ville följa med!

Blir nog sängen snart... Inte sådär överdrivet trött men jag orkar inte vara uppe på nätterna!!




Bada

Tjena!

Nyss hemkommen från att ha träffat Sonja! Vi tog en fika och pratade, mkt tevligt!

Ska snart dra iväg och möta Emma vid simhallen, vi ska bada tillsammans! :) Min snåla pappa kunde faktisgt ge mig 15 kr!!! WOW världsrikord!!!! Han är serisöst den snålaste idioten jag känner!!! Fuck him!!!!

Aja nu ska man bli på bra humör igen hehe! Ska som sagt möta upp emma och vi ska bada, det ska bli kul! Jättelängesen jag badade hehe!!


Min fika!

Träffa Sonja

Hello! ;)

Jag har haft en mys morgon, ätit frukost, läst tidningar, kollat på film och kollat Ellen Degeeners talkshow. Jag har även fixat klart mig... Sonja hämtar mig om 1 timma! Vad vi ska göra vet jag inte, men det lutar åt att kanske fika eller äta ute!?

Vad ska ni göra idag?



Shorta: Pappas gamla
Svart linne: Lager 157
Tights: Gina tricot
Skor: Myrorna
Väska: Köpt på tranemo marknad

Torsdag!

God morgon!

Idag är det Tordsdag... visst går veckan fort!? Vaknade idag vid 11.00, drömde knäppa drömmar idag med haha! Idag ska jag träffa Sonja vid 15.00 det ska bli trevligt!! Först ska jag äta frukost, ducha och fixa ordning mig..

Ha en fin morgon! Så hörs vi lite senare!


Borås Djurpark 2008 

God natt!

Idag har varit en riktig slö dag, inte gjort något. Kollat på film, tv-serier mm. En ganska tråkigt dag! Inte blev det något Andra Avenyn heller :( bara för det är OS, sucks!

Fick nu på kvällen huvudvärk, mådde lite illa och hade ont i magen tidigare idag, inte kul! Ska snart lägga mig och sova.. är lite trött, hoppas jag bara kan sova!


Mys dag

Sitter just nu och kollar på filmen Territory som är en drama/Thriller film. Riktigt spännande!! Innan filmen blev det två avsnitt av Big love.

Sonja kunnde inte träffas idag.. men vi ska träffas imorgon kl 14.00 istället! Så istället blir det att vara hemma & ta det lugnt! Funderar på att ta en promenad också.. fint väder ute!


Ni får ha en fortsatt trevlig dag♥


God morgon

God morgon!
Idag är det redan Onsdag, hade svårt att kliva ur sängen idag var såå trött men nu är jag uppe och nyduchad! Drömde extremt knäppa drömmar haha! Ibland vet jag inte vad det är för fel med mig när jag drömmer så knäppt haha!

Mina planer denna morgon är att:
♥ Blåsa håret
♥ Klä på mig
♥ Platta håret
♥ Borsta tänderna

Sedan är jag nog klar för att träffa Sonja. Vet inte hur det blir med lunchen idag (hon har inte hört av sig) Men man får hoppas att den blir av :)

Ha en fin morgon alla♥




Yes Man

Har haft en lugn och skön slapp dag här hemma. Ikväll blev det filmen Yes man med Jim Carrey, en rolig och sevärd film!

Resten av kvällen blir också slappt! Idag ska jag nanna tidigt för jag ska nog imorgon vid Lunch träffa sonja och så ska vi ut och luncha tillsammans, mysigt!


God natt & Sov gott♥


Bilder del 1

Här kommer lite bilder ifrån den 14 Februari (I söndags) då jag och Emma va med varandra och tog en massa snygga pics!


Vi börjar med denna bild på söta Emma


Och här en söt bild på mig

Sedan började vi blir mer och mer oseriösa på bilderna...


PUSS!


Så jävla snygg jag är!!!!


Smile

Efter att vi hade varit ute i 2 timmar gick vi till kyrkan för gudtjänst...


Emma the famous singer


Hej jag heter Emma

Mer bilder kommer imorgon♥










Borås Bilder

God morgon♥ Tog en rejäl sovmorgon idag.. skönt det! Här kommer lite bilder ifrån Borås...


Tog en kebab talrik inne på Eat.. supergott!


Innan vi åkte hem tog vi en god fika


På myrorna hittade jag dessa skor och jag ÄLSKAR endast 50 kr!


Dessa två tights hittade jag inne på Gina tricot 87 kr/st superfina!

Nu ska jag blåsa håret, klä på mig & se om någon vill vara med lilla mig idag?

Måndag

Ush vad svårt det är att hitta på rubriker... Är nu hemma efter en väldigt trevlig dag på stan. Blev lite bilder.. visar er det imorgon :) Shoppade lite med och är väldigt nöjd med mina köp! :)

20.00 blir det familjen annorlunda på tv4 och det programet gillar jag! Tänkte visa er bilderna jag och Emma tog i Söndags.. Men tar det imorgon ist i ett eget litet inlägg :)

Ni får ha en fortsatt bra måndags kväll♥


En bild från igår


Till Borås

Den spännande överraskningen var att idag vid 13.00 åker jag till Borås för en liten shopping tur till secohand butikerna :D Med mig följer Ulrika (hon har bil) Så det blir en bra måndag! Har inte så mycket kvar på mitt konto (ca 300-400 kr) men secohand är både snyggt och billigt! ;)

Tar med mig kameran så det kanske blir några bilder bilder där ifrån! Ha en bra dag alla♥


15 Februari

God morgon!

Vaknade vid 09.00 tiden av ett söt litet sms.. bara det att jag inte vet vem det är ifrån haha! Får kolla up det på Eniro. Har nu också laddat in alla bilder ifrån Söndags kväll.. blir nog att jag vissar några ikväll!

Det som står på min lista denna morgon är:
♥ Ducha
♥ Äta Frukost
♥ Fixa ordning mig
♥ Slappa vid TV

Och sen vid 14.00 tiden händer en sak.. men det får ni veta i ett annat inlägg ;)


En bild från igår...


God natt

Nu har jag varit hemma en stund.. blev blåsningen på TV3, ganska kul hehe! Efter det klippe jag mitt hår.. kort blev det, men snyggt! Tog även en kvällsduch och nu sitter jag här.

Snart blir det sängen.. Inte så jättetrött men ska up tidigt imorgon. Idag var jag även med Emma.. vi hittade på en hel det skoj och många foton blev det... Visar lite bilder imorgon!

God natt & Sov gott♥

God morgon

Idag sov jag länge.. steg up vid 11 tiden duchade och åt sen lunch. Nu håller jag på att fixa ordning mig.

Min för/eftermiddag här hemma kommer bli lung. Kolla film, plugga, kolla på tv, sitta vid datorn och sådär! Men det är skönt det med! Vad ska ni hitta på?


13 Februari

Tjena!

Hur har eran Lördag varit? Min har varit bra & Mysig. Här kommer en liten lista på vad jag har hittat på idag;

♥ Käkat god mat
♥ Städat mitt rum
♥ Hjälpt pappa att möblera om vardagsrummet
♥ Kollat på en Wallander Film

Ikväll blir det mys framför TV. Har köpt hem godis och ska se filmen; I skuggan av värmen. En svensk drama/thiller film.. den har vunnit flera guldbaggar.. så den e nog bra!

Vad ska ni göra ikväll?








God morgon

God morgon!

Vaknade up med solsken, underbart! Blir nog en promenad då.. får passa på när solen är frame och gör så att det blir varmt! Inte jättekul att gå ut och gå när det är kallt ute.

Vaknade 09.50 av mig själv, steg up och tog en duch och nu håller jag på att fixa ordning mig.. Ska följa med pappa till Ica och handla.. om bara mitt dumma hår lyder mig! Jag MÅSTE klippa mig och det är snart!

 


Ungdomsgrupp

UG är en ungdomsgrupp som jag brukar gå till på Fredags kvällarna och dit ska jag tillbringa min Fredags kväll.. Lutade åt att stanna hemma och mysa framför en film.. men det kan jag göra imorgon ist!

UG startar 19.00.. brukar alltid vara lite sen.. men idag ska jag komma i tid ;) Idag på UG ska vi;prata om Kärlek, äta varma mackor, leka någon lek, ha anddakt och förhoppnings vis ha det trevlig tillsammans ^^

Ni får ha en bra fredagskväll♥


Bilden är tagen hösten 2008


12 Februari

Nu har jag kommit hem.. Trött är jag! Har varit en bra dag i skolan och Iman fixade riktigt god fika!

Nu har jag också fått 1 Vecka långt Sportlov.. välbehövligt! Har inte så mkt mera att skriva.. så det får bli en liten kort update!

Detta hade jag på mig idag:



Fredag!

God morgon!

Idag är det Fredag! Apskönt med helg, bara ta det lugnt, chilla och så! Men innan jag får kalla det helg så måste jag gå till skolan och ha 3 lektionen.. men det blir bra med det.. Fika på sista lektionen med, mys!

Lyssnar på westlife och försöker komma in i en bra stämmning som just nu är väldigt glad! Det enda jag nu behöver fixa är håret och väskan.. Idag ska jag komma i tid!!

Hejsvejs!

Torsdag

En ytters trevlig dag!

Första lektionen var Människor i behov av stöd hade inget prov.. ska nog ha det efter lovet.. då hinner man plugga lite, bra det!
På denna lektion kom även Susanna som är sjuksköterska och svarade på våra frågor som handlade bla om deabetes, epelipsi och så!

På rasten lånade jag hem 5 st filmen så nu har jag något att göra på lovet hehe ;)

Andra lektionen var Pedagogisk ledarskap där jag blev klar med min uppgift, tog en fika och spelade fia med knuff med Anna.

Sista lektionen var mattematik och det gick fint fint! Sedan promenerade jag hem i solsken, underbart!


Fia med knuff


Moi


Filmerna


Onsdag

God morgon!

Sov väldigt gott inatt.. hade inga konstiga drömmar! Skönt det! Håller på att fixa ordning mig inför skolan.. blir en lång dag i skolan och efter skolan ska jag träffa Sonja!

Igår kväll var jag på väldigt dåligt humör så kännde inte för att blogga! Är fortfarande lite små sur.. men det värsta har gått över ;)

Nu måste jag gå! Ha en bra dag alla♥


Detta hände mig idag...

Jag satt en helt vanlig dag i skolan vid datorerna tillsammans med min kompis, Jimmy. Jag slö surfade lite inne på facebook, mest för att tiden skulle gå. Jag gick in på en grupp på facebook som heter: Strandgården, kikade runt lite och kollade om det var någon som jag kännde i den gruppen... helt random gick jag in på en killes sida.. Patrik hette han! När jag kikat runt en kort stund uptäcker jag att hans syskon och mammas efternamn är ojala!
Vänta nu... Patrik ojala!! Shit jag har helt random en helt vanlig dag hittat Patriks sida... han hade bytt efternamn eftersom han har gift sig!

Det var patrik som fick mig att fundera om jesus och om kristen tro. Det var han som la fröt i mig, det var han som fick mig intresserad. Tack vare han så skulle jag nog inte nu ha en stark tro på jesus!
Skrev ett brev till han år 2007 efter standgården lägret som vi båda hade varit på... han hade predrikat och jag hade suttit och gråtit i kyrkbänken... postade alldrig iväg brevet... vågade inte!
Jimmy tyckte att jag skulle lägga till honom som vän... men vågar inte! Och ska inte heller göra det, han vet ju inte vem jag är! Tycker bara att det är så coolt att jag kom in på hans facebook efter inte ha sett eller hört från han sen 2007!
Iallafall Tack patrik! (även om du alldrig kmr läsa detta!)



Tisdag

Visst är rubriker svåra att komma på!? God morgon också! Har ni sovit bra i natt? Det har inte jag.. har drömt två mardrömmar :( hoppas alldrig dom blir verklighet!

Snoozade lite för länge idag så får skynda mig att fixa mig, ska komma i tid till Svenskan!

Det var allt jag ville säga denna morgon! Ha en bra dag!♥


Tranemo sjön på vinten.. Bilden tagen 2008


Måndag Mys

Hej allihopa♥

Här hemma så har det inte hänt så värst mkt! Ätit middag och kikat på TV. Borde göra klart min matteläxa, men har tid att göra klart den imorgon.. så jag gör det då ist!

Nu ikväll ska jag mysa framför tv-serien Familjen annorlunda med en skål glass och kex, gott! :)

Hoppas ni får en bra kväll♥ God natt och sov gott!♥


Bild från December 2009

 


8 Februari

Hemma!

Nu är jag hemma igen från en ganska seg men ändå snabb dag på något konstigt sätt! Dagen har varit bra! Brukar inte vara på humör på Måndagar, men idag är jag det! ;) Eftersom ni är super intresserad av min dag så tänker jag berätta om den! ;)

Första lektionen var Idrott. Kom 15 min sen men min lärare var såå glad att se mig, har inte varit där på ett tag... fick även beröm för jag var så duktig på fotbollen (själv tror jag mest att hon sa så att jag skulle komma tillbaka) Träffade även Angelica och hennes vän utanför och vi stod och snackade lite, trevligt värre!

Andra lektionen var Samhällskunskap. Nytt kort område om kommun & landsting... känner att det kan jag klara av! Gjorde klart alla frågor på denna lektion! Bra jobbat, veronica!

Sedan blev det en god Lunch med Emma & Jimmy... skrämde mina klasskamrater lite (inte meningen) och satt vid datorn tsm med Jimmy... bra rast

Tredje lektionen var svenska. Där jag imorgon ska diskutera framför hela klassen varför kärlek inte existerar, lite nervös!

Fjärde lektionen (och den sista) Alternativ Medicin. Där vi idag körde bildterapi, vi målande hela lektion... mina teckningar blev fula!

Nu blev det mkt text så här kommer dagens outfit:


Kofta: H&M
Linne: Lager 157
Legjeans: Köpta i thailand
Sockar: Kommer ej ihåg


God morgon

God morgon!

Har ni sovit gott? Det har jag gjort! ;) Alarmet ringde 07.00 och jag steg up pigg & glad! Ska strax göra ordningt lite frukost... annars vet jag inte hur jag kommer överleva denna dag, har börjat förstå att frukost är viktigt hehe!

Ni får ha en bra dag på skolan/ arbetet så hörs vi om några timmar!


Tranemo sjön-min och bellas "ställe" <3


Söndags Mys

Ska ta fram en skål med glass och mkt chockladsås i och ha mys framför TV ikväll♥ Söndagar är en bra tv dag ;) En annan del av köping & Blåsningen kommer!
Nyss kollade jag på filmen 27 dresses en väldigt bra film! Annars har det varit lungt här hemma! :)

Vad ska ni göra denna kväll?


7 Februari

Hello Dags för en update tkr jag! Varit en skön eftermiddag och har inte gjort så mkt, precis som det ska va på en Söndag ;) Det jag än så länge hunnit med är:

♥ Lagat lunch till mig och pappa
♥ Kollat på 2 avsnitt av Desperata hemmafruar, första säsongen
♥ Läst
♥ Gjort nästan klart min matteläxa

Och nu har jag bänkat mig framför datorn! Och här lär jag sitta en stund!

Dagens outfit

T- Shirten:
Secohand
Mjukis: Min storebrors gamla (fått)


Söndag

God morgon! Det blev en tidig kväll för mig igår... Mello var ju bara så tråkig!! Kan vara åldern att man inte tkr det är lika kul längre ;) hehe fyller trots allt 18 år iår :) Så jag softade i mitt rum med musik och satt och skrev lite innan jag gick och la mig! Inga direkt knäppa drömmar hade jag hehe

Känner att idag kommer bli en mysig och bra dag! Söndagar är ju alltid slapp dagen så det blir nog att jag gör det ;) Men först får jag klä på mig... kan inte gå i nattlinne hela dagen hehe


Bild på mig från sommaren 2009


6 Februari

Detta har jag hunnit med idag:

♥ Sms:at med Ulrika och bestämt att den 15 februari åker vi till Gegås!
♥ Läst
♥ Lagat middag till mig & pappa
♥ Varit ute och fotat
♥ Varit i Ica med pappa och handlat tills ikväll

Och nu tar jag det lugnt vid datorn ska sätta på lite musik och slappa lite! Ikväll blir det Melodifestivalen och har köpt hem massor av gott till det! Tycker att det ska bli kul att mello börjar igen.

Ni får ha en fortsatt bra dag/kväll♥




Utanför vårat köksfönster


God morgon

God morgon!
Nu har jag vaknat efter en skön nattsöm, hade en väldigt knäpp dröm innan jag vaknade haha! Helt sjuk var den!! Haha.
Det är inte ofta jag vaknar up hungrig men nu kurrar magen! Så det blir nu att göra lite frukost och kika på TV innan jag duchar och fixar ordning mig.
Har inte direkt några planer idag så får se vad jag hittar på! Nu ska jag göra lite frukost! Hejsvejs!


Kort från våren 2009


Trött och huvudvärk

Nytt schema så nu slutar jag kl 12.00 på Fredagar, så skönt! Gick hem åt lite och kikade en stund på tv sen följde jag med pappa upp till apoteket och hämtade min medicin... det kostade endas 96 kr, så det var väldigt billigt!

Är trött och har ont i huvdudet... hade ont i huvudet förra fredagen med... konstigt!? Ska kolla in facebook och bloggar sen ta en powernap och hoppas på att huvudvärken är borta och att jag blir piggare!








 


Fredag

God morgon! Har ni sovit gott? jag har sovit jätteskönt... snoozade för länge idag med, haha

Ska strax iväg till skolan, första lektionen ska vi ha livräddningt, typ öva på dockor, kan nog vara intressant!
Har egentligen inte tid att sitta här... så nu måste jag gå Hejdå!



Moi


En soft dag

Första lektionen som var människor i behov av stöd var inte läraren där, hon var hemma med sjukt barn så istället skulle man läsa till provet nästa vecka... men vi liksom sket i att läsa på och spelade fia med knuff jag kom två ena omgången, kicki kom etta och sen körde jag, anna och andreas två omgångar till och då totalt sög jag haha!!!
Efter en kort rast kom det en barnskötare till oss och pratade om barnsjukdomar, ganska segt för man visste allt redan hehe

Andra lektionen som var Pedagogisk ledarskap tjötade jag mest... och sen stack jag iväg tidigare och käkade en sen lunch och tog en fika med Ulrika, mkt trevligt var det!

När jag kom tillbaka till skolan gick jag till skolsköterskan och till skolläkaren... fick vänta utanför en stund och det brukar alltid bli sådär pinsamt tyst, men inte denna gången haha Andreas & Sebastian kan vara allt för roliga ibland hehe hos läkaren gick det iaf snabbt och bra... ska ta någon medicin och se om det blir bättre...

Och nu har jag kommit hem efter en soft dag i skolan! ♥



Min lunch som var god! tack till Ulrika som bjöd mig =)


God morgon

God morgon!
Sitter här med en klump i magen och kissar snart på mig är nervositet... ska till läkaren idag =( tycker inte om att gå till läkaren... måste vänta hela dagen och gå och vara nervös =( inte nice... hoppas det blir bra i slut ändan!

Måste stressa som vanligt till skolan... måste börja fixa håret och klä på mig snart så att jag kan komma i tid :)

En update från skolan sen då! =)




 


3 Februari

Hejsan! Har varit hemma ett tag nu... lektionen pedagogisk ledarskap gick bra! Efter den lektionen hade vi klassråd! där vi bla gick igenom hagatorpsdan, BF dagarna och övernattning på Holsjunga med klassen.

Veckorna 9-13 skulle jag praktisera på servichuset glimmringe i Limmared (5 km ifrån där jag bor) och då tyckte mina lärare att jag kunde cyckla dit!!! :O never!!! så jag kan inte vara i Limmared =( Jag som tyckte att det skulle bli roligt där... ska ist kanske vara på kortis i Tranemo, men där blir också bra tror jag!!! =D

Efter skolan möte jag upp Sonja och vi tog en fika =D mums på fikat och det var trevligt som vanligt! Pappa flyller 50 år idag så ikväll ska vi fika, har köpt hem en tårta och läsk, mums =)

Grattis pappa på 50 års dagen älskar dig fast vi inte alldid kommer så bra överens alltid♥



In School

Whats up!?  Idag är jag på ett strålande humör, tack vare Emma =D

Första lektionen idag var Utveckling, livsvilkor, socialisation. Där hela våran klass (BF08) och (BF07) kollade på filmen "This is england" i biografen. Har sett filmen innan, men den är jättebra! Efter en 10 min rast så disskuterade vi om filmen.

Sedan blev det lunch som jag käkade med Emma, åt tre morötter och drack ett glas mjölk idag, inte så god mat! Nu sitter jag på lektionen Pedagogisk ledarskap och ska snart börja med dom uppgifter vi har där!

 


God morgon

Idag är jag riktigt trött vill bara krypa ner i den varma och bekväma sägen och sova!!! Men istället måste jag up i detta kalla väder och ha ett lågt pass i skolan och sen träffa Sonja! Det ska iaf bli kul att träffa sonja =D men jag kommer vara dödstrött och jag kommer inte hem förens 17.00...

Håller på att fixa ordning mig, målade nacklarna svarta igår, snyggt! Ska fortsätta fixa ordning mig... får skynda lite börjar om 30 min, bor ifs nära skolan men ändå!!!

Update från skolan!



2 Februari

Jag vill bara att någon ska tycka om mig och vissa att dom bryr sig. Vet inte hur det ska bli bra igen!? Kommer inte ihåg sist jag verkligen var lycklig, glad och skrattade!?
Folk tror att jag mår bra, ingen ser mig, ingen frågar hur jag mår, ingen bryr sig för dom tar förgivet att jag mår bra... men jag gör inte det!

Man har får kämpa med mkt här i livet, för mkt ibland kan jag tycka! Vet inte hur jag ska orka med allt!? Alltid är det något som man får kämpa för, stort som smått men nått är det alltid!

Övergiven av den som "alltid" kommer älska en!? Jag gråter, jag vill ibland dö, och vad finns då Gud och Jesus? Det får mig att börja tvivla om dom verkligen existerar!? Han ser ju att jag mår dålig, jag ber, söker hjälpt men ingen händer!!

Fuck this säger jag bara!!!






1 Februari

Hej alla! Nu sitter man i skolans bibliotek och väntar på att svenskan ska börja... vill egentligen hem och lyssna på skön musik och chilla! Men skolan är ju ett måste! Idag var jag inte på idrotten... en riktig sömntuta är jag hehe samhäll var jag på iaf och imorgon har vi prov, känns bra inför det! Ett G får jag nog iaf! =)

Annars denna dag väntar Svenska och sen Alternativ Medicin, sedan hemåt! =) Inget mera intressant att skriva så Hej då ha en bra dag! =)