Nyårsafton

God morgon! Jag är fortfarande jättetrött fast jag fick ca 8 timmars sömn. Ska hoppa in i duchen och hoppas att jag blir piggare, kanske äta en sen frukost också!
Idag är det iallafall nyårsafton! våran nyårafton börjar inte på riktigt förens på kvällen när alla tv program har börjat och vi tar fram allt gott att mysa med. Vid 12 slaget brukar vi också smälla lite raketer!

Gott nytt år på er! Så hörs vi nästa år♥


Nattugla

Har varit vaken hela nätterna sen jullovet började... inte bra! Ska gå och lägga mig vid 02.00-03.00 tiden och sen gå up tidigt (har ställt alarmet på 10.00) då borde man ju vara trött sen mot kvällen...

Iallafall så sitter jag uppe och snackar med min Amerikanska vän, Peter smith, riktigt trevlig är han! läsa lite bloggar får jag nog med göra och självklart youtube!

Någon mer som är en nattuggla?


Mitt 2009

Tänker nu göra en lista som har varit bra / dålig med 2009. Allt kommer jag ju inte ihåg vad som har hänt under året, men tar med det jag kommer ihåg.

Bra saker som hänt under 2009
Underbar vänskap med Isabel, hittat på massor av galet skoj, synd man inte hade blogg då hehe

♥Har fått större självförtroende & självkänsla, tummen up på det!
♥ Köpt / fått fina kläder så snart är nog drömstilen här =D
♥ Bra träffar i Falkenberg med sebastian (min halvbror)

♥ Alla roliga & trevliga stunder med Sonja! Så glad att hon finns i mitt liv

♥ Blev vän med Emma igen =D♥

♥ Att du är helt död för mig i mina ögon (J)

♥ Resan till skottland, minne för livet
♥ En bra & mysig jul =D

♥ Att jag fick kontakt med ulrica
♥ Mitt humör, lärt mig att inte ta åt mig av vad idioter säger eller gråta för någon som inte skulle gråta för en

♥ Lärt mig mera om kristen tro

♥ Alice & elisabeths studentfester som jag fick komma till =)

♥ Att jag fick lära känna Anders och Jakob

♥ Att matten börjar gå mkt bättre
♥ Relationen med pappa är lite bättre

Dålig saker som har hänt under 2009
Att min och isabels vänskap tog slut, men jag har bra själ till det
♥ Mitt humör som har varit väldigt argressivt
♥ Att jag skolkat så mycket och inte skött skolan
♥ Att jag och pappa hade en jättedålig relation

♥ Min APU praktik total katastof alldig mera!!!
♥ Att jag verkligen la ner så mycket tid på en stor idiot och lögnare

Det var allt jag kom ihåg... År 2009 var mycket bättre än 2008. Jag var på bättre humör och mer roliga saker hände i mitt liv. Nu väntar jag till ett nytt år med nya chanser! ♥

 

 

 


30 December

Imorgon är det nytt år! Tiden har verkligen gått fort. Tycker att det ska bli skönt med ett nytt år, en omstart och det behöver jag!!!

Vaknade 14.00 idag och har sen dess, duchat, fixat ordning mig, kollat på film, ätit middag och nu sitter jag här vid datorn med musik, msn och bloggar, soft! Blir kanske en promenad ikväll?

Senare idag så tänkte jag skriva en 2009 lista över vad som har varit bra / dåligt med detta år!

Om gud vill

Ikväll 20.00 på tv 4 + kommer en svensk drama film som jag tror kan vara bra. "Om gud vill" heter den. Pappa var på fyndlagret tidigare idag och köpte hem rulltårta så ska äta det till filmen, gott!

 

Annars denna dag så har jag:

♥ Ätit middag
♥ Läst lokal tidningen

♥ Planerat nyårsafton

♥ Datorn & Musik

 


Dagens Hiss

Tv serien Trauma.

Trauma handlar om ett gäng sjukvårdare i san francisco där man får följa deras arbeten. Det som skiljer detta program från andra liknaden är att Trauma fokuserar på deras arbeten och inte så mycket på privat liv och så är det ett program med mycket drama och något händer hela tiden.

Trauma går 21.00 på Måndag på TV 3, sevärd program om min gillar drama, action, och snygga skådespelare ;)




Måndag

God morgon! Idag är det måndag, känns jättekonstigt dagarna har gått så segt sen julafton. Vaknade 11.30 helt ok tid, bloggar lite nu och sen ska jag hoppa in i duchen och ducha och sen fixa ordning mig. Blir att vara hemma idag och ta det lugnt. Här är kläderna jag handlade igår....



Ett par lack legjeans


Ett par strumpbyxor med paljet på


En mörk blå kavaj

Och så köpte jag en Green Day tröja oxå


Hemma från Borås

Hej alla! Nu är jag hemma igen är trött men det är bara bra för då får jag sova denna natt... Tog en duch när jag kom hem och bytte om till mjukiskläder.

Min dag i Borås var väldigt lyckat! Jag och Emma sprang runt i olika butiker, bla Gina, H&M, sko dig, skopunktetn, Lindex och en secohand butik. Emma hittade jättefina kläder att ha på sig på nyår! Jag hittade också fina grejor som jag är nöjd med... specielt nöjd är jag med min kavaj som jag köpte på secohand.
Vi käkade inne på donket, gott det! Köpte även hem godis från hemmakväll, ska ha det till dagens film.

Kläderna som jag köpte visar jag imorgon... Här kommer iaf några random bilder från dagen.


Min mat


Jag inne på donken


Till Borås

God morgon! Har inte sovit så mkt inatt, men känner mig ändå pigg så det ska gå bra! Har duchat och håller på att fixa ordning mig.
Ska till Borås hela dan idag med Emma och det kommer bli jättekul! Det är ju mellandags rea också! så det blir nog lite shopping... Nu ska jag fortsätta fixa ordning mig så jag är klar vid 10.00 då dom ska hämta mig!


Ha en bra dag♥

Mera film mys

Blir mycket film denna helg, men det är bara mysigt! Ikväll kl 20.00 på Canal + Comedy kommer en svensk komedi som jag tror kan vara rolig, Vi hade i alla fall tur med vädret, igen. Till den filmen så var jag och pappa nere vid Ica och köpte, Dill chips, souercream dipp och julmust, gott! Så det blir en mysig kväll!

 


Mina julklappar

God morgon! Vaknade 14.00 idag, ganska misslyckat men somnade inte förens 04.00 igår... satt uppe och kollade på Criminal minds, lyssnade på musik och kollade på youtube klipp.

Har nu iaf duchat och fixat ordning mig. Blir att vara hemma och ta det lugn idag. Ska nu visa vad jag fick i julklapp.


Doftljus


Antecknings block


Foto album (som jag önskade mig)


En stor julgrans kula


Andra sidan


Cd skiva (fick den av min bror)


Påse godis med jättegott godis


Underkläder


Bad set


Smink


Pennor


Kalender


Massor av suddigum?


En stor toffs


Shrek

Blir film mys här hemma med Shrek den tredje som går på 5:an ikväll kl 20.00, chocklad praliner, frukt, pepparkakor, julmust och tända ljus. Riktigt mysigt denna Fredags kväll!

 

Vad ska ni göra denna kväll?



Min Julafton

Vaknade 09.00 och åt tomtegröt till frukost, mysig stund på morgonen. Efter frukosten duchade jag och fixade ordning mig. Hade på mig mina grå mönstrade legjeans, en grå klänning och en vit kofta över det. När jag var klar så kollade vi alla på filmen "Jul utan tomten" till den filmen hade vi glögg och pepparkakor. När filmen var slut hjälpte jag till att laga mat, dukade, skalade potatis och stekte köttbullarna och prinskorvarna. Vi åt som vanligt ett traditionelt julbord som var mycket gott!
Efter julbordet blev det filmen "How the grinche stolde chrismas" till den filmen hade vi, pepparkakor, chocklad, frukt och julmust. Filmen blev precis klar till 15.00 då vi knäppte om och kollade på "Kalle anka" Somnade så missade halva, askungen, halva baloo och halva robin hood hehe. När "Kalle anka" var slut delade vi ut alla julklappar (det är en tradition att göra det efter kalle anka) Jag var tomte iår (Har varit det i 2-3 år nu) När alla klappar var öppnade och vi hade inspekterat dom ett stund blev det kvällsmat som bestod av, kex, julmust och massor av gott pålägg, bla älgkorv. Efter kvällsmaten blev det "fri tid" Halv 9 kom Svensson Svensson som vi alltid kollar på varje jul. 21.00 var alla trötta efter en lång, seg men bra och mysig dag!
Om man samarfattar denna julafton då var den bra och mysig, god mat, fina presenter, mysiga filmer och härligt julmusik! En bra jul helt enkelt.

Hur har eran jul varit? Bra eller dålig?


Pappa lagar gröt


Gröten på bordet


Frukt


Pappa lagar ordning glögg


Jag som jultomte


Jultomten på TV? XD


Pappa skär iordning skinkan


Vårt julbord


Alla ljus tända


Mys till andra filmen


Jag öppnar en julklapp


Glad hehe


Julstök typ


Allt papper när vi var klara

Visar vad jag fick i julklapp imorgon.















Juldagen

God morgon! Nu har jag vaknat till, vaknade av att pappa sa att det är mat! Var halft vaken så gick up och åt lunch som idag oxå betod av julmat.
 Har nu duchat och fixat ordning mig, bara håret kvar, sen blir det att slappa. Juldagen är inget specielt hemma hos oss, som en vanlig dag!


Julafton över för detta år!

Hej! Nu är julafton över för min del detta år! Berättar om min julafton + vissar massor av bilder, imorgon. För nu ska jag först ta en duch och sen sova! Fick inte sova många timmar igårkväll så e rätt trött nu!



(
Fick ingen julsms från dig detta år? allt har verkligen förändrats mellan dig och mig!)

God natt♥




Julafton

God morgon! Nu är det julafton! =D som jag har längtat.

Kommer inte blogga under denna dag, detta blir det ända inlägget för idag! ♥ Ville bara önska god jul!


God jul till er alla!♥


Film Mys

Har myst framför filmen "heartbreak hotel" med pepparkakor, chocklad praliner, frukt och julmust, Jättemysigt! Blir sängen snart, men först blir det att lyssna på musik och surfa vid datorn.

God natt alla!♥


Peppakakor & Snö


Min peppakaks trio!


Utanför huset


Mycket snö!


Jag ute och fotar snön


En dag kvar...

En dag kvar tills julafton! wiee =D läängtar

Vaknade idag 13.00 typ jättesegt. Fick idag hem ett jättefint julkort från kyrkan =) Har nu duchat och klätt på mig, blir myskläder idag, skönt! Blir pizza idag =D Mums! Nu ska jag fortsätta fixa ordning mig och sen ska jag och min bror beställa hem pizza!

 

 


200 inlägg!

Med detta inlägg så har jag nu gjort 200 st, rätt coolt hehe.

Vaknade halv 4 av snöplogan och kunde inte somna om :/ Har hämtat ett glas vatten också. Blir att sitta vid datorn tills jag blir trött igen! Nu är det bara 1 dag kvar till Julafton! Också!


Puss på er


22 December

Idag har jag gjort följande:

♥ Pratat med Sonja i telefon och betämt när vi ska träffas efter julen =D
♥ Duchat & Fixat ordning mig
♥ Suttit vid datorn, bloggar, facebook, youtube
♥ Käkat middag, köfffärsås & spaggeti

♥ Skrivit en lista över hur julafton ska se ut

♥ Promenerat till Ica och handlat gott, medans det snöade =D

♥ Myst framför Ugly betty & Andra avenyn

 

Nu ska jag städa mitt rum och sen sova! God natt!

 

 


TV kväll

Min kväll spenderades framför TV. Först ut var " Färjan" sen var det "trauma" och sista var det "välkomen hem" EMD kampanj mot hemlösheten! Som jag tycker är jätteviktigt!
 Om man ser en hemlös vf inte köpa lite mat till den, något varmt att dricka nu när det är så kalt ute, köpa filtar osv till dom, det skadar ju inte??? Bor på landet så här har vi inga hemlösa, men till er alla som bor i stockholm eller göteborg tycker jag kan ge en hjälpande hand!

Resten av kvällen med musik & datorn God natt! ♥

Första dagen på lovet

God morgon! Hade svårt att somna igårkväll så därför sov jag länge idag, vaknade och gick up kl 13.00 och har sen dess suttit vid datorn.

Mina planer idag är att:

♥ Ducha och fixa ordning mig
♥ Fota granen
♥ Äta middag
♥ Promenad kanske?
♥ TV/Datorn
♥ Sova

Ha ett bra vinterlov alla!♥

I still love you

Jag saknar dig, jag önskar att jag fortfarande kunde drömma att det var du och jag, men nu vet jag att det aldrig kommer bli du och jag, ändå drömmer jag och hoppas? Hoppas på något som aldrig kommer bli.

 

Tänker tillbaka på våra minnen tillsammans. När du och jag stod på stranden och pratade, när du höll om mig i kyrkan, när du fick min berättelse som jag skrivit till dig och du skrattade och jag fick sen en kram av dig, när du kramade mig hejdå! Har massor av fina minnen av dig <3 Men inget av det betyder något för dig…

 

Trodde att jag hade släppt dig ur mitt liv, men kärleks känslorna är kvar! Tror nog aldrig att dom riktigt kommer att försvinna, du är ju min första kärlek.

 

Du förstår inte hur mycket jag älskar, drömt och hoppas om dig! Det är ingen som förstår.

 

Kommer bli svårt att träffa dig. Du och jag är ju vänner det kom vi överens om, men jag kommer ändå få hjärtklappning av att se dig, jag kommer ändå titta på dig, jag kommer ändå vilja krama dig och aldrig släppa taget.

 

Jag kommer fortfarande älska dig mera än som en vän!


Vinter











Söndag Morgon

God morgon!
Jag fick nu en idé, jag ska ut och fota vinter vädret! Tycker det är kul att fota och vill gärna lära mig mera så detta kan ju vara bra så jag kan öva lite ;) Blir familjens digitalkamera, men den funkar!

Innan jag går ut måste jag först fixa ordning mig och lite så!

Ändrade planer...

Blir ingen film kväll här hemma utan ska till min kompis Emma och ha en mysig & rolig kväll tillsammans med Emma, astors och Magnus.
Vi ska kolla på film, spela pingis, käka godis, snacka och ha kul och mysigt!

Hörs när jag är hemma? Ha en bra kväll alla! ♥♥♥

Lördags mys

♥ Film: Kong fo panda
Kanal: Canal + Comedy
Godis: Dill chips, souercream dipp & Julmust

Blir en mysig kväll med tända ljus och en rolig film. Vad ska ni göra ikväll?


Julmys

Här hemma idag så har vi pyntat julgranen och det blev en fin svensk gran i år! Jag och min bror har också bakat 3-4 plåtar goda pepparkakor. Så det har varit lite julmys här hemma. Kollade även på min favorit julfilm, grinchen, han är ju såå söt! Och hela filmen är såå mysig att kolla på!

Nu blir det att lyssna på musik, läsa bloggar, kolla mina mejl, och skriva en lista över vad som har varit bra, rolig, jobbigt, dålig med detta år! Blir nog också en promenad i detta kalla väder!


Våran julgran


Första plåten pepparkakor


Pepparkakorna klara


Jag gjorde en smiley peppakaka


En till plåt peppakakor klara

Nu räcker det med bilder...


God morgon

Idag är jag glad för idag ska vi baka massor av pepparkakor och ta up granen och pynta den, kmr bli sååå mysigt!
För övrit så har jag precis vaknat och tagit en duch och ska fortsätta fixa ordning mig och leta fram lite julmusik att lyssna på! =D

Hörs!

God natt

Är inte trött men blir läggdags snart ändå! Har börjar komma in i min dåliga vana igen då jag är uppe sent på nätterna och sover tills eftermiddagen, inte bra!

Blir att lyssna på lite musik innan jag ska sova. God natt!


En undran

Känner inget för dig längre, alla kärleks känslor är borta, bara sådär under en natt så gick jag från att varit djupt kär till att inte vara det?
Konstigt? var jag verkligen kär då? Får iaf behålla dig som vän och vem vet kanske blir vi väldigt bra vänner? Och en vänskap håller mera än ett förhållande!


Mys kväll

Blev bologna pizza till kvällsmat, mums! Brukar bli sådär äckligt mätt efter en pizza men inte denna gången, kan kanske beropå att pizzan var det första jag åt idag.

Jag och en kompis hade planerat en kväll hos henne men nu blir det inte så. Kanske på söndag ist, så idag får jag vara hemma och ha lite fredags mys! På tv ikväll kommer CSI kl 20.00 på 5:an som jag ska se. Kilar ner till Ica senare ikväll och handlar lite gott!

Annars denna kväll blir det

♥ Ta en varm duch
♥ Krypa ner i soffan med boken "hemmligheter" och en kopp té kanske?

 


Mysig avslutning

Kom hem 09.45 och gick och la mig och sov igen och vaknade vid 12.00 så nu är jag pigg och glad!

Hela våran klass + 3 orna samlades i vårat "hemklassrum" där det bjöds på massor va fika, godis, bullar, glögg, julmust och praliner (tog dock inget) Sen körde klassen igång paket leken (var inte med på den) Sen fortsatte fikat en stund innan det var dags att gå till biografen och lyssna på rekton och på några framträdande. Det var en bra stund och dom som framträde var duktiga, specilet valzone och Emil dom bör söka till idol hehe

Nu sitter jag inne i mitt rum och lyssnar på en Apbra låt på Radion, men har ingen anning vem det är som sjunger den!? :/ Nu blir det att slappa! 

Trött men glad

God morgon! Nu har jag vaknat. Fick inte många timmars sömn inatt, kanske 4-3 timmas så känner mig seg i huvudet, men ska ju också bara vara i skolan tills kl 10.00 så det ska nog gå bra!

Idag den 18 december börjar 3 veckors lånt vinterlov och det ska bli såååå skönt! Bara vara hemma och ta det lugnt och slippa alla måsten! =D

 

Nu ska jag fortsätta fixa ordning mig så jag kommer i tid!


Hej bloggen

Kan inte sova så sitter här, tur att man har internet på sitt rum ;) Lyssnar på en jättefin låt på youtube som heter
"When the last teardrops fall" Jättefin låt som pånminer mig om Jonas, fast på ett bra sätt tror jag!?

Sitter även inne på facebook och chattar med perk aka pär, ska även läsa bloggar och lite så! Blir att sitta här vid datorn tills jag blir trött!

Här är länkling till låten:
http://www.youtube.com/watch?v=iB1xS0UqtHo

Enjoy!



Bilder


Bild från i Måndags när jag och Emma stod ute och snackade


Färgade naglarna svarta i Tisdags


Andra handen


Minnen!

Jag kommer ihåg första gången jag såg dig. Du satt uppe på vinden av strandgårdens kyrka. När jag öppnade dörren dit up kollade du på mig och log och sa: ska ni vara här? (hade med min kompis) Nä sa vi och gick ner igen. Jag vill minnas att både jag och min kompis tyckte att du var snygg. Inget mera hände väl på den veckan mellan dig och mig, bara att jag kollade på dig och tyckte du var snygg. Var ju bara 14 år första gången, en blyg 14 åring som hade haft det tufft i skolan. Sommaren tog slut och så gjorde detta lägret och jag åkte hem till det vanliga igen.

Några veckor efter lägret när skolan och det hade börjat igen så satt jag, emma och våra två ungdomsledare nere i våran kyrka i källaren och hade tonår. Det var dags för återträff för lägret och det var i immanuelkyrkan där du jobbade det var så jag fick ditt nummer. Och nästa dag började jag sms:a med dig för fullt.

Redan första dagen så ville du ringa mig och det fick du. Kommer ihåg den kvällen det var 19.00 och höst jag satt i min säng med hjärtat uppe i halsgropen och jag var så nervös! Tillslut ringde du lite senare än vad vi hade sagt, ja jag sa inte så mkt mest, mm var ju så jäkla nervös! Du hade en underbar röst och bred norrlands dialekt som får mig att smälta heelt. Vi fortsatte att sms:a och du ringde mig några gånger till om random saker.

Ett nytt år kom (2008) och sms: en fortsatte och du ringde till mig en gång till (sammanlagt har vi nog pratat i telefon 3-4 gånger) Även detta år åkte jag till strandgården. Inget blev som jag hade tänkt mig och det var den värsta sommaren jag någonsin haft! Du var där på lägret och jag umgicks med dig där, åt mig dig, pratade mig dig, jag var ju lika nervös som vanlig och sa inte så mkt, men älskade ju att ha dig nära hos mig, se dig le, se dig skratta, få höra din underbara dialekt och få dina varma och trygga kramar. Det var detta året jag blev kär… hjärtat slog volter så fort du närmade mig och kunde inte få fram ord när jag pratade mig dig för var så nervös.

På detta läger så var det strand party på stranden, vid havet, musik, grillning och limbo. Var själv på party, men du kom fram till mig och stod nära mig och vi små pratade lite på stranden med utsikt över havet, det var en helt underbar stund! Hjärtat slog fort och helt magiskt var det ochj ag kände något i luften. Lite senare den kvällen så var det anddakt och förbön. Satt länge i kyrkan och kollade på dig där du satt längst fram i kyrkan vid trummorna och hade förbön. Det satt en kille där länge men när han gick så vågade jag gå fram efter många om och men. När jag gick mot dig så såg du up mot mig och log mot mig, hjärtat slog ännu en gång volter. Jag satte mig nära intill dig och våra lår möttes, du la din arm runt mig och tätt intill höll vi varandra. Vi satt där och pratade om allt mellan himmel och jord, allt runt om kring stannade det var bara du och jag i den kyrkan. Efter långt samtal gick vi sen mot matsalen för ta en kvälls macka, vi gick nära varandra till matsalen. Vi tog oss varsin macka och satte oss vid ett bord med andra ungdomar från immanuelkyrkan. Vi satt där en kort stund sen skulle du gå tillbaka till kyrkan där du sov under detta lägret. Jag följde med dig till kyrkan och sen kollade du på mig djup i mina ögon, gav mig en kram och sa god natt, det var kul att prata med dig, jag ska detsamma och sen skildes vi åt.

Resten av lägret pratade vi knappt med varandra, jag vågade inte gå fram till dig.

När jag var hemma igen efter sommaren och lägret fortsatte vi att sms:a som vanligt. Tror även att vi träffades en gång också, men inget mera än så.

Nästa år 2008 var jag aldrig på strandgården lägret, det som hände förra sommaren ville jag inte åka dit istället hittade jag på andra saker, åkte ju till skottland! Under hela 2008 pratade vi endast på sms vi träffades aldrig.

Nu detta år, 2009 som snart dock är slut så har allt egentligen förändras mellan oss. Jag träffade dig för första gången på ett helt år och det var på återträffen av strandgården i Hovslätts missionkyrka. Jag satt och grät hela lovsångs kvällen för allt kom tillbaka och jag visste att jag var så jävla kär i någon som inte är kär i mig. Sen den kvällen har jag fällt många tårar för dig, hoppas och drömt om dig. Du borde inte ha gjort så mot mig, du vet väl bättre att det lätt kan misstolkas? Jävla puckad idiot! Berättade för dig för två dagar sen att jag gillade dig mera som vän och det var allt! Inte ens ett förlåt att han hade fåt mig att tro något mera… Vi kom överens om att vara vänner. Kanske kan vi bli riktigt goda vänner men än så länge är mitt hjärta i tusen bitar och det går inte att laga, det går inte att stoppa dessa tårar från att rinna ner för min kind och det går inte att tänka tillbaka då vi var tillsammans på lägret utan att gråta. 


Dikter

Förlåt mig allt ont jag säger
Förlåt mig för allt jag gör
Men förlåt mig dock mest för detta:
Att jag verkligen älskar dig




Om det fanns en väg tillbaka
till dig, till din kärlek,
din värme och din hand.
Men inget är som det var.
Inget är sig likt.
Dina fotspår i sanden har blåst bort.
Ensam kvar står jag och gråter efter dig.
Älska mig, jag ber dig, älska mig...


God morgon

Nu har jag vaknat efter en natt av skön sömn. Ja jag är ju inte i skolan hihih busiga mig, men imorgon är det skolavslutning innan lovet och då är jag självklart där.

Nu ska jag ducha och fixa ordning mig. Innan kl 16.00 ska jag också gå ner till banken och föra över pengar till min bror konto (är skylldig han pengar) Passar på idag då banken är öppen länge!


God natt

Har suttit uppe och lyssnat på musik, westlife, melissa horn och nu celin dion. Gråtit har jag med gjort, gör det ofta nu för tiden! Undra hur länge jag ska vara ledsen över dig? =(

Innan jag går och lägger mig ska jag plocka undan lite i mitt rum och ta en duch!


God natt!

 


Ledsen

Sitter här i mitt rum och lyssnar på melissa horn och låten " vår sista dans" En jättevacker och känslosam låt! Är jätteledsen över Jonas. Innan idag så var jag heelt överlyckligt, men nu gråter jag och hatar han! Han har sårat mig så mkt egentligen =( Önskar ibland att vi alldrig hade träffats! =(

 

Du sa till mig att du vill vara min vän! Att vänner också är något fint! Men jag vill så mkt mera... och det vet du om! Är så jävla kär i dig. Kommer inte orka träffa dig och bara vara din vän, men vill inte heller förlora dig helt!

 

Gud så jobbigt! =(

 


Kylit ute

Var ute och gick med Emma innan, trevligt! Fint med snö riktigt kylit ute med så sitter här men en varm kopp chockladmjölk och kollar på TV, mysigt! Med snö så blir det mera julkänsla och det gillar jag mkt!

Resten av kväller blir det TV program, få se vad som kommer på TV. Sen blir det sängen.

Är så jävla lycklig =D

Du och jag vänner föralltid =D Är så jävla lycklig har funnit en riktig bra vän. En sån vän som stöttar, som vill förstå, en vän som är snäll & ärlig, heeelt underbart! ♥ Dig kommer jag alltid att kunna lita på och det känns heelt fantastiskt =D ♥

Nu är det snö ute med och de gör mig ännu gladare =D I LOVE SNÖ! Blir nog ut och gå sen i snön hihihih


Jag gjorde det

Jag har berättat att jag tycker om dig =D känndes skönt och jag är inte längre kär i dig och det är skönt! =) Du blev inte arg och det känns bra.

Men nu kommer vi till det svåra. Du vill vara min vän men jag vill inte vara din vän? Iaf inte just nu skulle vara sjukt pinsamt att träffa dig ju! Så ja... tänker glöma bort dig. Så är känslorna just nu iaf.....

=(

Varför är jag en sån stor idiot som förstör allt =( Nu är allt förstört! Nu kommer jag ju alldrig mera kunna snacka med dig =(

Kommer ihåg första gången vi träffades men nu är allt borta och förstört. Jag skulle inte ha skickat iväg det sms, fast du har ju inte svarat än? Du är en underbar person som jag alldrig mera kommer prata med =(

Sitter och gråter och tänker tillbaka på minnen, Jävla idiot jag är!

Lucia firandet i skolan

Här kommer två bilder från Lucian i skolan som var förra Fredagen.




Mitt livs misstag

FAN! Vad tänkte jag med!? Jag tänkte inte alls det skede på impuls =( Men vill att DU ska veta att jag gillar dig men ändå inte :/ ?! Fan vad jobbigt, hoppas bara att i slut ändan att allt ska bli bra. Nu kanske jag förlorar en bra person, jag är fan en idiot! En stor puckad idiot =( FAN FAN FAN =( Vill stoppa tiden, vrida tillbaka klockan till första dagen jag såg dig och önskar att jag inte gick up på loftet i kyrkan och såg dig för du skulle jag inte sitta här med tårar i ögonen =( FAN FAN FAN! Vill vrida tillbaka klockan =(


Skolan har också varit en stor katastrof idag med =( Var på världens piss humör och allt bara sket sig, men det brukar göra det när man är sur och arg. Lektionerna gick iaf bra! Nu vet man också vems en riktiga vänner e....

Blir att deppa resten av dagen / kvällen. Gråta i massor och lyssna på sorgsen musik och ja... tkr synd om mig själv hehe =(







Sent igår

Var vaken tills 02.00 inatt så är nu lite trött. Kvällen fram till midnatt bestod av gråt, musik, facebook, ännu mera gråt och mera gråt! Men vad trodde jag egentligen!? Orden: bara vänner ekar i mit huvud fortfarande, men vänner är kanske bättre än inget? Men orkar / vill inte vara din vän! Kl 01.00 tog jag en varm duch, satte mig vid facebook och käkade nårra kex.

Tack till matthias som var uppe med mig ändå tills 02.00 då jag gick och la mig. Nu känns allt bra faktigst, helt tom på känslor, vill gråta mera men just nu kommer det inget. Jag visste att detta skulle hända, men vill inte =(

Nu ska jag fortsätta fixa ordning mig och sen gå till skolan och ha matte!


Önskar att jag alldrig lärt känna dig eller träffade dig

Önskar jag inte tänkte,
på alla ord vi bytt ut.
Hoppas allt ska glömmas
och alla tankarna tar slut.

Jag vill inte ha dig mer,
jag tror faktiskt det är sant.
Men ibland vetifan
om vi tänker likadant.

Önskar du försvann,
ur minnet, ur min värld.
För inte ens mina sämsta tankar
kan du någonsin bli värd.

Folk säger jag är stark,
jag kan säga ifrån.
Jag ger tillbaka mina känslor,
som du gett till mig, på lån.

Jag hatar att jag vet,
jag hatar att du finns.
Men framför allt hatar jag,
att jag själv minns...

RIP mina gamla känslor. Jag begraver er här


TV mys

Sitter och kollar på förkväll på tv4 där kenza är med i, läser hennes blogg så det är kul att se henne på TV!

Har även ätit en god middag och när jag kom hem från skolan sov jag i 4 timmar så är pigg nu! Hehe kanske kommer jag har svårt att sova sen ikväll, men inte så noga med det hehe!

Nu ska jag fortsätta kolla på TV och sms:a

I SKOLAN

Hej! Sitter nu i biblioteket i skolan har precis haft samhällkunskap. Tog en sovmorgon idag och skippade idrotten, men vi hade ingen idrott idag så missade inget! Tur kanske? Tänker sitta här i bibblan och nöjes surfra lite tills svenskan börjar då jag hoppas att jag kan se mitt resutat på inlämningen (fick mkt beröm för den!)

Är en kort dag i skolan slutar vid 15.00 Hörs då!


Bra humör

Av musik kan man bli på ett bättre humör! Är på ett strålande humör nu och så är jag nu mkt piggare också, bra det! Hjälpte att vila lite ;)

Allt med J känns bra nu med =D Idag har jag annars gjort absolut inget, vilat, rensat bland kort, rensat bland mina jackor och kläder, käkat, typ det.

Ikväll är det Lucia i kyrkan och efter Lucian är det mys med UG (ungdomsgrupp) få se om jag kanske går dit...?




God morgon

Har sovit gott inatt! Hade två drömmar inatt, kan berätta dom senare kanske? Vaknade iaf för en stund sen och har precis duchat och ska nu fixa ordning mig.

Dagens lunch här hemma var kyckling, men pappa har lovat mig tacos 3 gånger i rad men alltid glömt bort, men nu är pappa på väg ner till Ica för att handla tacos till bara mig! =) bortskämd kanske?

Denna söndag blir nog lugn. Ska nog bara vara hemma och slappa!


Pensionat pärlan

Blir mkt film denna helg, men tkr om att kolla på film! annars skulle man ju inte göra det :p Denna kväll blev det en Beck film som gick på tv 4 + har kollat på beck filmerna sen jag var 10-11 år och har nog sätt alla. Denna filmen är som alltid när det gäller beck riktigt bra, spännande osv! Men denna gång blev beck inte bjuden på en stänkare?

Aja känner mig inte trött så är uppe ens stund och lyssnar lite på musik. God natt!


Perfekt film

Fröken sverige perfekt film om man är lite ledsen, nedstämt över en kille, filmen var jättebra!

Ja vad jag ska göra nu är oklart blir nog sitta inne på rummet med musik & datorn. 22.10 ska jag iaf kolla på en Beck film på TV

Hoppas att ni som läser detta har en bra kväll!


Fröken Sverige

Ikväll blir det filmen Fröken Sverige till det ska jag ha lösgodis och julmust, så det blir nog mysigt!

Annars denna lördag den 12 december har jag gjort följande:

♥ Ätit lunch
♥ Kollat på film, Fahrenheit 9/11
♥ Suttit en stund vid datorn
♥ Vilat
♥ Ätit kvällsmat

Och nu sitter jag inne i mitt rum och lyssnar på musik. Väntar mest på att kl ska bli 19.00-20.00 så jag kan sätta på filmen, under tiden får jag slappa!

Jag vet vad jag ska göra med dig, men allt känns så tomt? För 2 veckor sen tyckte jag om dig jättemkt! Nu är mina känslor för dig helt tomma? Lättare att hata dig än att tycka om dig? Just nu är du inget för mig, helt tomt och på ett sätt är det skönt men på ett sätt önskar jag att det var som det var innan...



God morgon

Har precis vaknat utan att ställa klockan. Har sovit jättegott inatt var ju trött när jag gick och la mig.
Allt känns helt tomt, typ inga känslor inuti mig? Så det blir att vara hemma, orkar inget annat just nu.
Ska nu ducha och fixa ordning mig, senare idag blir det städning, film, promenad, en lugn lördag som jag kan tänka ut vad jag verkligen vill med dig!


Fredags mys

Hadde glömt bort att blogga, men gör det nu! :) Har suttit och sms lite med J och det känns bra!

Denna kväll hade jag fredags mys med viking chips, dipp, saft och filmen Crash som var jättebra! Hemsk & gripande, men bra! Rensten av kvällen blir det musik och datorn, lugnt och skönt!


11 december

Nu är jag hemma efter en kort dag i skolan. Dagen började 08.20 med Lucia framträdande och det var helt ok tyckte jag, förrå året var bättre dock! Efter lucian fick vi arbeta med vår APU inlämning så nu är den klar! Gick sen och åt med några tjejor från klassen, det var hamburgare, pommes till lunch idag, gott! Och nu har jag slutat för vi hade ingen lektion nu på eftermiddagen, skönt!

Här kommer också lite blandade bilder från under veckan


I Tisdags när en skotte spelade säckpipa i studiehallen


Julklapps shopping som jag handlade igår


Äntligen Fredag

Såå skönt att det är fredag idag! Längtar tills skolan är slut men ändå inte för tror att det kommer bli en bra dag i skolan. Kollade en stund på årets julkalander och jag själv tkr att den är så tråkig! Den handlar ju inte ens om julen? :/ Så dåligt!

Ska nu fortsatta fixa ordning mig och sen dra till skolan. Är lucia framträdande nu på morgonen, mysigt!


God natt

Ska nu ta en varm och lång duch och tänka, sen blir det att sova! Gjorde alldrig inlämninguppgiften men vi har tid till den imorgon med så det ordnar sig! Denna kväll har jag ist kollat på TV tsm med min bror. Hör imorgon!



Allt känns så tomt utan dig som om jag går omkring i vakium i, i en bubbla jag förstår inte riktigt vad som har hänt! Är detta slutet? alldrig mera höras av? fast jag vet ju att du inte bryr dig, men det är svårt för mig att släppa taget på riktigt.... Men kanske läker tiden alla sår???

 


Mycket att göra

Den andra datorn har varit upptagen hela kvällen så bilderna kommer imorgon ist för hinner inte sitta där idag. Har en liten lista i huvudet av saker jag behöver göra innan jag ska gå och lägga mig!

♥ Ut på en promenad

♥ Börja på en ganska stor inlämningsuppgit

 

Inte så mkt att göra egentligen, men inlämningsuppgiften är stor och svårt, mkt att skriva och så! Om jag hinner och om datorn är ledig så sitter jag där med innan lägg dags!




Jag vill ha dig nu som jag hade det förut

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår

Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt

Och jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


http://www.youtube.com/watch?v=dIR0avJ8vnE



God morgon

Kör en varannan dag i skolan känns det som hehe för idag är jag hemma. Vaknade för en stund sen och mina planer såhär länge är

♦ Ducha och fixa ordning mig

♦ Äta frukost/lunch

♦ Softa vid datorn med musik

♦ Förhoppningsvis träffa Sonja och handla mina julklappar och sen till banken

♦ Sen hemma igen och göra något då!

 

Hoppas ni får en bra dag i skolan eller arbetet! Hörs när jag är hemma från Sonja...


Min kväll

Följde med Emma och Hilma till deras spelträning, där jag stannade en stund och snackade lite. Träffade även Alexandra och Jensen, kul! Gick hem efter en stund och har sen dess

♥ Ätit lite kex

♥ Skrivit klart och skickat iväg en inlämmningsuppgift

♥ Snackat med pär inne på facebook

Nu kollar jag på Simpson och sen senare ikväll kl 20.00 kommer Stockholm- Arlanda, sen blir det sängen! Är aptrött och seg i huvudet så det ska bli skönt att gå och lägga sig tidigt!

Hörs imorgon!


Det vanliga...

Nu ska jag gå ut på en tidigt promenad! Följer med Emma till skolan där hon ska öva till lucian och sen blir det nog hem igen? Annars sen skolan här hemma har jag gjort detta...

♥ Slappat vid datorn

♥ Lyssnat på Rix Fm

Och nu precis har jag ätit middag som idag blev, biff, potatis, brunssås med grönskaker, ganska gott!

Hörs ikväll!


Tur att jag gick up imorse...

För den här dagen har varit jättebra!

Kom till skolan halv 9 och hade en lektion (vet inte vilken går bara dit) där vi kollade på filmen hip hip hora, en kort rast och sen fortsatte lektionen med en diskution om filmen.
 Efter lektionen var det lunch som jag idag åt tsm med jimmy, snodde hans hatt och jag passar verkligen i hatt! Ska köpa en när jag kommer till stan någon dag.

Andra lektionen var pedagogisk ledarskap. Avbröt lektionen efter 15 min för att lyssna på en skotte som spelar säckpipa i studiehallen. (vi har utbytningsstudenter från skottland) Var ju i skottland i sommras så har hörd det förut, men gillar det jättemkt och stämmningen var på topp! Fortsätte sen lektionen med att läsa, tjata med andreas och miranda. Fick sluta efter den denna lektionen, skönt! En bild från denna dag kommer när den andra datorn är fixad.

 

Nu ska jag softa & lyssna på musik!


God morgon

Har sovit riktigt skönt inatt! Hade en konstig dröm om att Jakom mobbade mig för jag satt konstigt vid datorn hehe! Nu ska jag till min första lektion efter 5 veckors praktik, och det känns jättebra!

Är lite seg i farten så låg och snoozade till halv så får skynda mig nu!. Slutar 16.00 idag!

Hejhopp så hörs vi!


Det är nog över nu

Sakt det många gånger att jag ska glöma dig för mina känslor går verkligen up och ner för varje ny dag som kommer. Men tror nog är detta är över, för alltid! Inte ens som vänner skulle funka.

Vet inte varför jag sitter här och gråter, men det gör jag! Det är nog ingen som fattar hur mkt du betyder för mig och nu är allt över! Vill inte släppa taget, vill inte lämna dig, vill inte glöma bort dig, men det gör så jävla ont att inte göra det, tyvärr!

Du vet inget om mina starka känslor för dig! För dig är det helt ovetande om att jag sitter här och gråter med brustet hjärta, du vet inte hur mkt du betyder för mig och hur mkt jag gillar dig!

Det är nog över nu för alltid!



Kvällspromenad

Ska nu ut och gå till lågstadiet och sen sätta mig där på en gunga och kolla ut över sjön, se bilarna åka förbi och se hur ljusen från husen speklas i sjön, kommer bli fint! Rensa hjärnan lite, gråta några tårar kanske och få frisk luft! Ikväll blir det TV serier, Ugly betty & despret houswifes! Efter det sängen! (Varför känns det så fel att prata med dig? =(?)

Tisdag

Allt som kan gå fel idag har gått fel :( Snoozade för länge idag så kom halv 9 till skolan, hittade inte till svenskan (bytt sal) så jag satte mig i caféterian och pluggad! Annelie kom förbi en stund, men var tvungen att gå till matten och när matten var slut var annelie borta! Käkade idag med rebecka, maria och kaltrina. Kaltrina och jag hade det väldigt roligt idag vid maten! Efter lunch hade jag och rebecka skolkyrka men det var bara vi som kom... så vi satt och tjöta lite om random saker. Lånade idag hem 4 böcker som jag ska läsa under lovet! Sista lektionen var samhällskunskap som var helt ok! Gick till Ica efter skolan handlade godis + en nyckelring, kom hem och sätter mig vid datorn slår fel pin kod så nu behöves en puk kod? och det vet jag inte vad den e någonstans?

En sak är iaf bra med denna dagen och det är att jag har fått mina 3000 kr idag =D Det betyder sms:a med Jonas. Ska gå ner till banken nu och sätta in pengarna på kontot!


Tummarna up för pengarna!


Promenad

Nu har jag suttit inne hela dagen och segat så nu ska jag ut på en frisk långpromenad. I hörlurarna ska jag ha underbar ny musik som jag fick av emma igår kväll! Annas idag så har jag gjort detta

♥ Lyssnat på massor av musik
♥ Suttit vid datorn och surfat
♥ Snackat med folk inne på msn och facebook
♥ Ätit en god middag

Ganska soft helt enkelt! Och nu denna kväll ska jag

♥ Ut på en långpromenad
♥ Kolla på TV, Ullared + kanske fika
♥ Gå och lägga mig och sova

Inte så jättespännande kanske men lungt och skönt!


Bion IMAX i skottland


Kvällen igår

Emma ringde vid 14.00 tiden och frågade om jag ville hänga med på gudtjänst + lucia firande och det ville jag så hela hennes familj + jag åkte till hillared (bonde by) Vi kom dit tidigt eftersom emmas föräldrar skulle sjunga i kyrkan så jag, emma och magnus (emmas lillebror) fick sitta nere i källaren av kyrkan och vänta... men vi hade det ganska trevlig där nere (misstolka inte!) Efter en stund började gudstjänsten och ja det var liite roligare än den förra, men ändå tråkig! Efter kanske 1 timme av gudtjänst var det dags för luciorna att sjunga.

Ett ord som jag tycker passar in på hillareds lucia: KATASTORF!
Det började med att dom sjöng fel och fick börja om från början, sen svimmade en tärna, sen svimmade lucian och sen tärnan igen och sen samma tärna igen! Dom sjönk falsk, dom glömte bort texten och bil alarm sattes igång 2-3 gånger medans dom sjöng. Det var den första lucian jag varit med om som jag tycker det har blivit katastorf, men tkr ändå att det var fint och modit av dom, dom är ju bara barn (11-12 år)

När allt var slut vid 17.00 tiden kanske åkte vi alla hem till Emma. Det var jag, emma, magnus och min storebror Joakim. Vi spelade UNO, fikade lussekatter, peppakakor och julmust. Sen kollade vi alla avsnitt av sunes jul nere i källaren, tjatade lite, och åt en god och mysig kvälls fika med Emmas föräldrar. Ja det hela var en bra dag!


Kören


Emma i kyrkan


Lucia kören (innan alla svimmade)


Magnus, emmas lillebror (hemma efter kyrkan)


Joakim, min storebror


Lussekatter och kortspel


Pepparkakor

Kom hem 23.00 efter en bra eftermiddag & kväll!


Måndag

Ursäkta för en dålig uppdatering, men igår stack jag iväg och kom inte hem förens 23.00, berättar vad jag gjorde i ett annat inlägg. Orkar inte gå till skolan idag så jag är hemma. Vaknade 09.00 och har sen dess suttit vid datorn. Ska snart ducha och fixa ordning mig. Blir en lugn dag här hemma.


Söndag

Vaknade 10.00 idag men låg och drog mig till halv. Gick sen up och duchade och fixade ordning mig. Efter det lyssnade jag på lovsånger och har nu precis kollat lite på tv och ätit en god lunch / middag som bestod av hemlagade köttbullar, potatis, lingonsylt som också var hemlagat och sås, mkt gott var det!

Vad jag ska göra här näst vet jag inte, blir en lung dag idag, är ju söndag och söndagar brukar vara lugna!

God natt

Denna dag har gått jättefort! Men det har varit en bra dag. Har kännt mig trött hela dagen? Kanske sovit för mycket eller så är det vädret? Fast nu har det ju varit fint väder hela veckan? Jaja jag är hellre trött än inte kunna somna.

Sitter uppe och gör inget egentligen. Tänker på Jonas och blir lite ledsen. Ska ta en duch och sen sova. God natt!


Film Time

Ikväll kl 20.00 sätter jag på filmen som jag köpte på gegås, den om dag otto. Hoppas att den ska vara rolig, annars blir jag besviken! Men tror faktiskt att den är rolig. Ska kolla på filmen tillsammans med min storebror. För att det ska bli en mysig kväll behövs detta enligt mig

♥ Tända ljus

♥ Gott snack att äta i detta fall, chips, dip och julmust

♥ En bra film som man tkr om!

♥ Stort täcke och kuddar att bunka up med

♥ Mörkt i rummet, låt ljusen ljusa up

Ja det var allt... Ha en bra kväll! Det kommer jag att ha!


Effektiv dag

Idag har jag varit väldigt effektiv. Efter lunch rensad jag alla familjens 400 kr (om inte mera) i olika kateogrier, tog mig ca 3 timmar men det var kul att kolla in gamla bilder och få minnen och flachbacks tillbaka till man var liten. När jag får mina pengar på Tisdag ska jag kolla efter fota album så jag kan sätta dit bilderna, tänkte sen ta med mig foto almubet när jag flyttar hemmifrån!

Har även fotat det jag köpte på Gegås. OSB! Fotorna är tagna med min mobil kamera df dålig kvalite, tyvärr!


Parfym och duchkräm?


mascara, svart nagelack och fondastion?


Björn borg neccesär


DVD film


Plånbok


Jättefin armklocka


Grå klänning


Snoppen tröja


Trosor och BH


Legjeans


Jättefin stor väska med blommit mönster inuti


God morgon

Hade en konstig natt med många olika drömmar som jag inte fick något krep om. Har nu iallafall vaknat, 10.00 som vanligt, bara så att jag inte ska sova bort hela dagen, lätt hänt annars!

Pappa och hans sambo är i Göteborg och kommer hem vid 17-18 00 tiden och min storebror är också ute någonstans? så jag är själv hemma, men det är skönt tycker jag!

Igår kväll på UG var en trevlig kväll, fick reda på en nyhet som gjorde mig både glad och lite ledsen. Innan jag gick till UG tog jag en sväng in i samhället där det var långefredag, men köpte inget. Kom till UG 19.10 då satte jag mig ner tog lite fika och umgicks, fick goda skratt. Efter fikat var det dags för bibelstudie som Johan höll i och det var jättenyttit att göra så för man förstår mkt bättre. Efter bibelstudiet satt jag och annelie och pratade en stund, sen pysslande vi. Jag gjorde ett fult orginelt julkort till Jonas, men ska göra om ett här hemma.

Nu ska jag ducha, fixa ordning mig och äta lunch.

UG

Blev pizza till kvällsmat, gott! men nu är jag väldigt mätt! Har även denna eftermiddag/kväll suttit vid datorn, musik och duchat. Nu håller jag på att välja kläder tills ikväll och fixa håret. Ska nämligen till en ungdomsgrupp som börjar 19.00 och slutar 22.30. Tror det kommer bli en mysig kväll där! När jag är hemma från UG så ska jag sova, har ju varit vaken sen 05.00


Ha en bra kväll alla!


Mycket har hänt

Hej! Har inte bloggat sen igår morse och det är för jag har haft mycket att göra och blogg.se / internet har kronglat, men nu bloggar jag igen :)

4/12
Idag vaknade jag kl 05.00 så är trött! Duchade & fixade ordning mig, gick iväg och jobbade på förskolan halv 7. Hela denna dagen har varit lugn och mysig! Har idag, ritat, spelat spel, läst med barnen, mysigt! Fick reda på mitt betyg från förskolan och  fick Godkänt, så det känns skönt!

Igår var jag på gegås, i falkenberg och jobbade, tänkte berätta om det

Arbetade på förskolan från 06.30 - 13.00. En bra dag som fort tog slut! 13.00 kom Sonja och hämtade mig vid förskolan och sen fick vi åka runt och leta efter min bror, men tillslut hittade vi han! Bilresan ner till falkenberg var seg...

Vi kom fram till Sebastian och Bodil i falkenberg vid 15.00 tiden. Då fikade vi, umgicks, spelade ett spel och fick se sebastians nya rum och dopbevis! Vid 16- 17.00 tiden åkte vi mot Gegås!

Kom fram till Gegås! Och började shoppa med en gång! Det var lagom med folk och jag hade det roligt! Shoppade mkt och är väldigt nöjd! (Vissar det jag har handlat imorgon) Åt god kvällsmat som bestod av hamburgare, pommes och cola innan vi åkte hem, nöjda, glada och mätta! Kom hem halv 10 (handlade för 10200 kr)


Kvällsmat på Gegås


Vår shopping vagn


Butiken!


2 saker

God morgon! Idag var det lätt att gå up ur sängen efter en skön natt av sömn, är pigg och det är bra!

♥ 06.30 - 13.00 Arbeta på förskolan

♥ 13.00 - ? Åka till falkenberg och hälsa på sebastian och bodil + åka till gegås

 

Är nog hemma igen vid 17-18.00 tiden Hörs då!


Tankar en onsdags kväll

Det verkar som att ingen förstår eller vill förstå. Jag har bestämmt mig och om inget drastisk händer så kommer det bli såhär! Du ser inte på mig som ngn vän, du bryr dig inte om mig, du låssas bara att du gör det. Du är falsk och du ljuger att du blir så glad av att träffa mig, av mina sms osv men det är bara bullshit! Har varit med om detta förut och tänker inte gå igenom det igen. Bäst att avsluta nu innan jag blir för ledsen, är redan ledsen och gråter för jag trodde inte detta om dig. Tror bara att du låssas och det sårar ganska djupt!

Funderar på att ta bort ditt nr, ta bort dig på facebook, ta bort gammla sms osv... lättare att glömma dig då! Du hör ju alldrig av dig ändå, om du nu gör det så gör du bara det för att vara artig! Inte för du bryr dig!

Var nog inte meningen att vi egentligen skulle träffas, det har väl bara blivit en börda för dig? ngn jobbigt!

Men tror inte att jag inte tkr detta är jobbigt för det tkr jag, trodde alldrig att du skulle vara en sån person? trodde inte du skulle vara så falsk? Men det är du.


Perfekt musik

Perfekt musik om man är ledsen som jag är över en sak!

http://www.youtube.com/watch?v=WvIznEQp980
http://www.youtube.com/watch?v=RG9Dqaq4vio&feature=related


http://www.myspace.com/mathiasholmgren

Dom två första låtarna

(lyssna & var konecentrerad)! då blir det bäst!

Hemma

Slutade ju inte alls 14. 45 skriv fel... slutade 16.45 så det var en lång dag! Mår helt ok, lite trött bara men inte så farligt. Svängde förbi willys och handlade lite gott tills ikväll! Tänkte berätta om min dag på förskolan

Morgonen: Morgonen var lugn och bra. satt och degade och läste för barnen. Vid 10.00 var det utevistelse och det gick bra det med, lite kalt men jag klarade mig! Efter utevistelsen gick jag till skolan för min rast.

Eftermiddagen: Eftermiddagen gick också bra! Var en lugn dag idag och det var skönt! Satt och degade, ritade, läste sagor för barnen. Var med på mellanmålet och det gick också bra! Mkt bra hehe

Nu är jag iaf hemma, har ätit piroger till middag och nu ska jag kolla mejl, läsa bloggar, lyssna på musik, slappa helt enkelt!

Det känns bra

Nu känns det bra att gå till praktiken, kommer säkert bli en bra dag! Börjar 09.00 - 14.45 så det är en lång dag, men förhoppningsvis så går denna dagen fort. Hittade en 20 kr i min byxficka så efter praktiken blir det att svänga förbi willys och handla lite gott!

Nu ska jag fortsätta fixa ordning mig! Äta frulle med om jag hinner...

Inget intressant

Idag är en tråkig blogg dag för har inget att blogga om. Sen jag har kommit hem har jag, ätit middag, duchat och nu sitter jag inne på msn och lyssnar på musik, inget intressanr, i now!

Ikväll blir det Ugly betty, despret houswifes + fika och sen sängen!


Bild ifrån skottland som jag var i sommras vi lekter en lek väntan på tåget...


Still in school update

♥ Trött

♥ Haft det väldigt kul med rebecka, snackat mkt skitsnack och skrattat

♥ Pratat med per inne på facebook, trevligt!

 

Ja det har jag gjort... men snart ska jag gå hem!!!


Min dag i skolan

Sitter kvar i skolan men ska ändå berätta om min dag i skolan som snart är slut!

Kom till skolan kl 10.00 gick då till min matte, men hade nog ingen idag för ingen öppnade? Gick då ist till datorerna kollade lite bloggar och kollade in facebook.
Efter en stund vid datorerna satte jag mig vid caféterian och räknade några sidor matte.
Halv 11 kom jakob, en jättetrevlig kille! Vi satt och snackade lite och hade det trevligt, sen kom även annelie. Skolkyrkan började halv 12 då martin från CREDO var med. Vi alla som var med på skolkyrkan, jag, jakob, annelie, rebecka, lovisa, martin och jimmy satt och pratade om hur vi kan ändra skolkyrkan till bättre osv. Martin läste även en text som jag valt ut.
Efter skolkyrkan gick jag och rebecka och åt lunch, var en väldigt god lunch idag! Var ett band i matsalen som spelade väldigt hög musik, jobbigt!!!!!! Dumma media programet!!! Nu sitter jag och rebecka i lilla studiehallen och vi ska plugga lite. Sen blir det att gå hem!

1 December

God morgon! Har sovit jätteskönt inatt! Har tagit mig en rejäl sovmorgon, så skönt! Idag i skolan så är 9 orna på besök för att kolla in gymnasiet så vi andra som inte ska hjälpa till ska jobba med sånt som vi ligger efter med, så det ska jag jobba med idag i skolan. Har inte riktigt koll på vad det jag har missat, men det ordnar sig nog.

Idag är det ju också 1 december! Shit allså! tiden har gått så himla fort, snart nyårsafton och 2010!!!! Shit alltså!

Ska nu fixa mig klar, packa väskan, borsta tänderna och sen gå till skolan, Hörs när jag är hemma!