Sista Januari

God morgon! Sov idag länge gött det! Gick iaf up vid 11.00 tiden tog en lång dush och sen såg jag att det snöade ute =( det räcker med snö nu!!! Sitter nu i mitt rum och håller på att fixa ordning mig, vet inte vad jag ska ha på mig än... ngt snyggt med ändå bekvämt!

Idag kanske det blir en dag med Emma eller så blir det att vara hemma och plugga, städa rummet (gjorde alldrig det igår) och lite så söndags slapp!



Lördags Kväll

Redan lördags kväll och snart är helgen slut =( Önskar det vore helg hela tiden!

Det har inte funkat att logga in på blogg.se förens nu... Men min dag har iaf varit bra, käkade Tacos idag, har kollat på filmen flickan som lekte med elden lyssnat på musik och lite så.... Jäkligt kallt ute så det blev ingen promis, det räckte med att följa med papsen till Ica

 

Filmen var jättebra! Kanske inte ligga bra som 1 men verkligen sevärd! Skulle nu egentligen dra up till Emma och vara med dom mer orkar inte och desutom är det svinkallt ute!!!

 

Blir hemma i mitt rum med musik och softa lite innan det blir sängen! God natt!



30 Januari

God morgon! Underbar rolig kväll igår på UG... berättar mera i ett annat inlägg♥ Har nu precis vaknat och tagit en dush och snart blir det att fixa ordning sig.

Idag är det Lördag och har lite grejor att göra idag! B.la städa rummet, göra läxor, promenera, kanske ut och fota, lördagsmys ikväll med Tacos och en film.

Ni får ha en bra fortsätt morgon så hörs vi lite senare!


UG

Har haft en mysig stund här hemma med familjen! =) Har bla ätit kvällsmat... Vilade i 1 timme och nu är jag mkt piggare, huvudvärken och magont är borta! Så otroligt skönt!

Ljudet på våran datorn har typ gått sönder det funkar iaf inte... så det blir nog att lämna in datorn och få den fixad!!! Inte kul att inte kunna lyssna på musik, musik är ju mitt liv typ!!!!

Ikväll ska jag iväg till UG (Ungdomsgrupp) där ska vi, baka bullar, äta pizza, prata om nåd, skratta i massor och ha det mys!!! Blir en bra kväll!


Ni får ha en bra kväll allihopa så hörs vi imorgon!♥


Hemma

Har haft huvudvärk och ont i magen stort sätt hela dagen, inte kul! Tog nyss en huvudvärkstablett så får hoppas att det går över!
Trött och seg är jag fortfarande, inte så kul det heller. Funderar på att gå och sova lite innan middagen.

Aja nu ska jag fortsätta softa vid datorn innan jag går och sover lite!


God morgon

Nu sitter man här i skolan och precis haft en lektion med avslappning så nu är jag trött! Men inte lika trött som när jag vaknade... gick up 07.30 och var tvungen att slita mig up ur den varma & bekväma sängen!!!

10.40 är min nästa lektion, Hälsopedagogik där jag ska fortsätta med min lilla undersökning om hemligheter bakom livsmedel.

Hörs när jag är hemma! ♥


Blandat babbel

Har nu varit hemma från skolan en bra stund.  lektionen Fritidskunskap var en jättebralektion! Min lärare bjöd mig på godis, jag, andreas och vår lärare disskuterade homosexulitet, bonde söker fru och ett TV program som gick i Tisdags. Vi lyssnade på musik och hade et anmält trevligt!
Fick även mycket gjort! Efter Fritidskunskap blev det en 50 min Matte som också gick jättebra!

Här hemma så har jag hunnit med:
♥ Vilat
♥ Ätit middag
♥ Pluggat (samhällskunskap, svenska och ULS)

Kvällen som är kvar ska jag:
♥ Plugga mera svenska
♥ Gå en promenad
♥ Dusha
♥ Börja på uppenbarelseboken i biblen
Sova

Hoppas ni får en bra kväll! Säger nu God natt & sov gott!



Torsdag

Hello! En update ifrån skolan sitter vid datorerna i lilla studiehallen om 2 min börjar min lektion, Fritidskunskap. Lektionen före min rast var människor i behov av stöd där vi skulle ta reda på lite fakta om olika sjukdomor/allergier och vad det gör för problem. Jag och Sara arbetade med Astma och redovisningen gick fint fint!

Nu borde jag gå för klockan har slagit 11:40 skriver ikväll mera♥



Min skola som är underbar♥


Onsdag

Hel konstig dag idag alltså! Dagen känns så knäpp, kan inte gripa tag i vad det är! Har varit en lång men ändå kort dag.
Skolan var jättebra! Hade det jättetrevlig med Sonja vi drack varm chockladmjölk, åt godis & snackade. Blev pizza till kvällsmat idag, gott var det!
Tyvärr så kommer inte Glee ikväll var robinsson ist :( men Andra avenyn kommer ju! =) Borde egentligen inte sitta här för har disk att diska och massor av plugg att plugga!

Iaf har inte hittat en bloggdesign som jag gillar, men det kommer! Har sysslor att göra nu så... Hej då! & God natt♥






Hemma en sväng

Slutatde tidigt idag, skönt det! känner att jag inte skulle orka med en lektion till är jättetrött och seg i huvudet man blir det efter 6 timmar sömn hehe

Vid 16.00 ska jag träffa sonja, vad vi ska göra vet jag inte men sitta och snacka och ta en fika antagligen!? Ute så är det halv snöstorm, snön blåser åt alla håll och kanter, riktigt kallt!! brr

Fixade idag min APU plats och jag får vara där! =D Min handledare lät jättetrevlig också, så det blir nog jättebra! Annars så har jag arbetat med 5 uppgifter i pedagogisk ledarskap, bravo mig!

Nu ska jag kika efter en ny fin bloggdesign, som jag kan bli nöjd över!

God morgon

Idag var det lätt att kliva up ur sängen ;) Inga konstiga drömmar inatt, skönt det! brukar vakna up med dom där knäppa drömmarna och ha dom i huvudet hela dagen hehe lite små jobbigt.

Har nu iaf en kort rast som jag spenderar med framför datorn. Lektionen vi har nu är utveckling, livsvilkor och socialisation. Skit intressant! Vi sitter och diskuterar lite olika frågor bla självmordstankar, unga mammor, dålig självförtroende & så... känner igen mig i vissa saker så det blir lite tårar i ögonen, men det är skönt att kunna dela med sig av sina tankar!

Idag är en lång dag. Detta är den första lektionen utav två... dock är denna och den andra 3 timmar långa, gahh! efter skolan ska jag iaf träffa Sonja och det ska bli superkul! =D längtar lite!

Det var allt för mig nu! Hörs senare ikväll!

God natt

Har suttit uppe och haft det mysigt! Det har blivit musik, CSI, msn och pratat med matthias, ätit pizza och bara haft det mys!
Börjar bli lite trött nu och imorgon är en lång dag så nu är det dags för mig att nanna. God natt♥



Ändrade planer

Pappa åker till stockholm idag och kommer hem imorgon kväll så jag tänkte pass på att sitta up sent ;) har datorn i knät och får snart hjälp av min bror att fixa tv som kronglar!
Blir en mysig kväll, men ska även plugga lite!

Tidig kväll

Idag känner jag mig trött, inte så farligt trött men ändå! Det kommer inget bra på TV ikväll och imorgon kommer bli en lång dag så kan behöva en lång sömn och vara utvilad. Blir att plugga, dusha och plocka undan i mitt rum innan jag går och lägger mig.


God natt!



Tisdag

Hello! Är hemma från en kort dag i skolan. Sket i svenskan så jag kom till skolan vid halv 10 räknade lite matte, sen kom annelie vi pratade och spelade lufashack, jag van 2 gånger ;) Hade sen 30 min matte... Möte upp Emma & Charlotta och åt med dom, lasagne idag, gott!
Ingen skolkyrka idag sätt ist och spelade kort i cafetérian med emma och lotta. Sista lektionen var samhällskunskap där jag och malin fick ringa till kiki, sara och renate för vi visste inte vart vi skulle vara hehe kom 10 min försent, men det var lugnt

Nu sitter jag och lyssnar på "Jag vill lära mig att se Dig Gud" på youtube den är så himla bra!!! Blir nog att softa här tills pappa kommer hem det är middag.

Skriver nog senare ikväll!

TV kväll

Måndagar är en bra tv kväll :) till tv programen denna kväll blir det, glass, chockladsås, kex och en god saft att dricka till, mums.
20.00 kommer familjen annorlunda. Ett härligt program som man blir glad av! Mina favoriter är dom från märsta och älvdalen.
21.00 kommer spårlöst där peter jöback kille kommer vara med :)


Familjen från ävdalen


Såhär jag känner

Jag vet inte hur man lägger in youtube här så det blir en länk ist http://www.youtube.com/watch?v=boPBx2DOp1Y
En riktigt bra låt, texten handlar om hur jag känner.


25 Januari

Nu har jag vaknat upp efter en skön natt utan knäppa drömmar! Jag är inte i skolan idag... kände inte för det xD

Nu ska jag softa här vid datorn och sen softa inne i mitt rum med musik innan jag fixar ordning mig. Inget mera intressant att skriva så... Hejdå!



Strandgården 2008


 


Min Söndag

Det har tagit mig 30 min att öppna denna sida och ändå är det fel på den för menyn kommer inte up!=( Iaf min söndag har varit lugn & skön. Har bla damsugit i mitt rum, kollat på film, suttit vid datorn och nu på kvällen blev det, Blåsningen på tv3 som är sjuktskoj! Ska upp 06.00 imorgon, så borde egentligen ligga i säng nu men ville blogga innan... Aja Nu ska jag borsta tänderna och sne krypa ner till sängs God natt!

Januari




God morgon

Har haft en skön natt med en lång och väldig knäpp dröm! Vaknade iaf av mig själv 09.15 steg up och har nu precis dushat, strax blir det att fixa ordning sig.

Dagens planer än så länge är:
♥ Äta lunch
♥ Damsuga rummet

♥ Plugga

 

Sen får vi se vad mer som händer! Kanske en promenad om det inte är för kallt... mot kvällen blir det troligsvis något TV program innan läggdags!

 

 


Lördags Kväll

Jahopp nu har det blivit lördags kväll, dan har gått fort. Har hunnit med en hel del roliga/bra saker idag b.la städat mitt rum, handlat nya kläder, varit ute och fotat.

Denna kväll blev det en wallander film som gick på TV. Ska snart krypa ner i en nybäddad säng och sova.

God natt till er♥



Dagens shopping


En grå kjol


T-shirt med tryck


Jeans kjol


Tröja med paljetter


En vit t-shirt med en Zebra på


22 Januari

♥ Seg dag i skolan
♥ Alexandra lärde mig en nytt kortlek som jag vann
♥ Fikat var gott
♥ Vi (pappa & joakim) fixade dvd =D
♥ Blir Fredagsmys ikväll med Bridget jones dagbok  med en skål chips och en god saft

Ja det var det som vart värt att nämna av vad som hände denna dagen!

21 Januari

♥ Exakt 8 månader kvar tills jag blir 18 år
♥ Har idag bakat chockladbollar till klassen
♥ Lite dåligt humör idag
♥ Träffade Pastorn i Ica, han kommer till skolan nån dag :D
♥ Glee kommer ikväll & jag köpte hem en geisha chocklad

Ja det var lite vad som har hänt/ ska hända som är pyttelite intressant! Innan 21.00 då Glee börjar blir det att softa vid datorn!

20 Januari

Sitter i skolan... Har pedagogisk ledarskap men har inte gjort ngt på hela lektionen. Det jag har gjort är fixat APU plats, ringt 2 grr och nu mejlat! Hoppas jag kan vara där (dom svara inte när jag ringde)

Sugen på fika så få se om jag går och köper lite i caféterian. Vi har en lektion kvar... slutar 16.00 men det har varit en väldigt bra dag!

Blir nog bara i fortsättningen typ 1-2 inlägg varje dag och kanske en månads resumé över vad jag har gjort under en månad.

Nu ska jag till skåpet och se om jag hittar lite peng så jag kan köpa lite fika, mums!

Up & Ner humör

Mitt humör går up & Ner denna vecka, skitjobbigt!

Få se om jag går på föreläsningen, väntar på tecken från Gud hehe om jag inte får något så ska jag inte gå... då var det inte meningen och jag kommer inte ha kul där!

Just nu känns allt bara skit!



Blogg torka

Alla som läser jag har bloggtorka det är aptråkit att blogga och orkar inte göra det just nu, mkt annat att tänka på än att uppdatera bloggen hela tiden.




Kristen Tro

Jag har inte på riktigt förens typ iår börjat fundera på om gud finns, om jesus finns och så. 2007 när jag åkte på mitt första kristna läger kände jag något och då kännde jag att jag vill veta mera, att det kanske var sant. Kommer fortfarande ihåg Patrik ojala som pratade och jag satt i bänkraden och grät för jag kännde något... Men det var ingen som verkade bry sig att jag blev intresserad, ingen som tog sig tid att prata mig mig så jag sket i det kan man säga.
När jag var tillbaka i skolan så var allt som vanlig igen... Och Gud och Jesus var väldigt lånt borta. Visst jag var väl i kyrkan lite då och då men mest för att ha något att göra på min fritid.
2008 När jag åkte tillbaka till lägret kännde jag absolut inget!!! Hatade allt då och det var det värsta läger jag upplevt och fortfarande men av det :/
Trots att jag mådde jättedåligt så var Gud inte där, "han som alltid är där" Resten av 2008 trodde jag inte alls, var på en kristen ungdomsgrupp, gick till kyrkan och så men bara för ha något att göra och ungdomsruppen var rolig.
2009 har varit samma som 08, inte kännt något specielt, inte ens när det är fantasktiska lovsånger... Hur kan Gud finnas??? Det verkar helt obegriplit för mig? Hur kan Jesus dö för mig??? Allt verkar så obegripligt..... Jag menar inget illa.... tro mig jag vill veta helheten och lära mig allt och sen dra en slutsalt men Gud känns alltid så långt bort oavsett hur jag mår... Gud han bara är något som man inte kan gräppa tag i???


Lördags mys

Har lånat hem filmen Det sista offret. Filmen handlar om:

En ensam gärningsman med automatvapen går bärsärk på ungdomarna i en skola innan han hittar den populära Diana McFee och hennes bästa väninna gömda. 15 år senare lever Diana ett stilla familjeliv och försöker med alla medel förtränga det förflutna. Men när årsdagen för händelsen närmar sig rivs de traumatiska minnena upp, samtidigt som kusligt oförklarliga saker börjar inträffa kring henne. Är det bara inbillning, eller finns det ett mystiskt samband med vad som hände för 15 år sedan när Diana tvingades till ett ofattbart val...

låter sjukt spännande... till filmen blir det Chips, dip och hallonsaft, mys på det!





God morgon

Min bloggtorka är över ;) så nu blir det att blogga igen :)

Igår var jag på UG en bra kväll... längtar dock litt fredagskvällarna i mission börjar
I Torsdags var jag i Falkenberg och hälsade på Sebastian, jättemys på det!
Annars så har det blivit skola. Blev vän med Linn igen :) Och börjar snacka med Bella älskling igen <3

Idag är det lördag och det blir att vara hemma och ta det lugnt idag...

Blogg Paus

Till dig som komentera en till anonym komentar.... Jag kommer polisänmäla dig, bara så du vet! Vet vad du heter och vart du bor...

Har bloggtorka så df bloggar jag inte....

40 Minuter

Hello! Uppdaterar ifrån skolan där jag precis fått 40 min rast, skönt att rensa hjärnan lite... Sen har vi nämligen en lektion som är 3 timmar lång och en precis efter som är 1 timme, slutar 16.00 idag!

Filmen igårkväll var spännande ska nog fortsätta kolla på den idag... Om det inte kommer något på TV. Blir även att plugga hemma.
Här kommit in i en preiod där jag tycker det är jättekul med skola & plugg så det är ju jättebra!!!

Nu ska jag kika in facebook & Bloggar...

Film Mys

Först till dig som kometerade en anonym och otrevlig komentar... jag kan spåra IP adressen... Du bor i borås hehe en ganska tråkig stad...

Idag är en tråkig TV dag så det blir att kolla på en film. Lånade hem två filmer idag, den andra ska jag nog kolla på Lördag. Idag blir det filmen "Anne franks dagbok" Funderar på att gå ner till Ica och handla en chocklad?

Ni får ha en mysig kväll så skriver jag mera imorgon.


I Skolan

Internet där hemma har inte vetat fungera så jag bloggar ifrån skolan nu. Har för en stund sen haft ett möte och det mötet gick bra. Nu blir det mest softa och kanske träffa annelie innan samhällkunskapen börjar.

Igårkväll pratade jag med J och allt känns jättebra mellan oss. fick reda på en nyhet som var tråkig men ändå rolig att veta... det blir iaf bra för J :)

Annars igårkväll mös jag framför TV och åt årets första semla, mkt gott!

Få se om internet fungerar hemma, om det gör det så gör jag ett inlägg senare ikväll


Första dan avkladad

Shit vad jag är trött!!! Eftersom jag är så trött och seg så går allt dåligt typ var/är på världens piss humör!!! Jobbit som f*an!
Första dan var ja... det gick bra! Förs ut var samhäll, sen svenska och nu sist alternativa medicin. Imorgon har jag möte... min avrättning kanske, få se om jag lever imorgon.

Nu blir det ärr sitta har, sen middag, sen plugg, sen tv mys och sen sängen!

Första dan

God morgon! Vaknade idag kl 09.00 efter ca 5 timmars sömn. Hade idrott på morgonen men då skulle jag bara ha fått ca 2 timmars sömn så jag valde att inte gå på den. Kommer säkert få skit för det imorgon på mötet, men då får jag väl ta det! Inte mitt fel att jag har svår att sova.

Första lektionen är samhäll, ett utav mina favoritämnen så det ska gå bra! Ska fortsätta fixa ordning mig nu trors att jag är trött och seg. Hörs efter skolan!



Natt tankar

Har svår att sova då är det bra att ha dator inne i sitt rum så man kan göra något annat så att tiden kan gå och man kanske blir trött.

Som alltid på kvällarna/nätterna tänker jag på J på dagarna går det jättebra att inte tänka på han, men det är just nu när allt är tyst runt omkring som tankarna och tårarna kommer. Fattar inte vad det är för fel på mig??? Vet om att du inte gillar mig så varför är alla känslor kvar??? Kan inte släppa in någon ny i mitt liv förens du är borta ur mitt... =/

Jag borde inte säga up kontakten med dig, det säger alla men det är jävlig svårt att inte göra dig för orkar inte!!! Varenda kväll gråter jag och saknar efter dig???? Men du vill inte försvinna ur min hjärta eller hjärna!!! Därför är det lättare att ta bort ditt, nr, från facebook, och alldig mera se dig... för nån dag kanske jag glömer dig, det skulle vara såå skönt! Inte för jag tror att du kommer försvinna från mitt liv på väldigt länge, men ändå! Allt pånminner om dig ju!!!

 

Det är inte ditt fel det är mitt fel.


Slapp Söndag

Idag har jag bara tagit det lugnt och gjort inget specielt. Det har blivit Datorn, Musik, TV tittande, dushat och ätit kvällsmat.
Nu blir det TV mys. Först ut är En annan del av köping och sen Filmen Johan falk. Till det så har pappa köpt hem en ny chips sort som jag får provsmaka! Efter filmen som slutar rätt sent så blir det att sova för imorgon ska jag up halv 7...



God morgon

Lite smått ångest över att idag är sista lovdagen. Även fast lovet har kännts jättelångt så är det redan slut. Har haft ett jättebra lov, det bästa vinter lov på länge! Har gjort massor av roliga saker, men också slappat och vilat up mig.
Sov idag till halv 2 och blir idag att bara slappa, glida runt i mjukiskläder och uppsatt hår för orkar inte dusha.
Nu ska jag sätta på lite musik och slappa inne i mitt rum, hörs!

Om inte

Om inte jag hade åkt med på lägret den somman, var ju faktiskt så att jag inte tänkte följa med. Men så följde jag med dit... Om jag inte hade gått up till vinden av kyrkan och sett dig där så skulle jag inte sitta här med ett krossat hjärta som det värkar som om det alldrig vill läka.
Mina känslor har gått up & ner, har hatat dig, tyckt om dig, bara velat vara din din vän med det slutar alltid samma... att jag älskar dig. Hur mycket jag än försöker hata och glöma bort dig så går det inte... Måste ju ha varit en mening med att jag träffade dig? Inte att det skulle bli såhär!
Vi eller jag har så fina minnen av dig och mig tillsammans. För dig betyder dom inget, men för mig betyder dom mycket! Trots att jag börjar gråta när jag tänker tillbaka på dom...
Fast jag är en stor idiot som verkligen trodde att det skulle bli något, får väl skylla mig själv..... Men det var ju inte tänk att jag skulle gå och bli kär i dig heller....




Lördags mys

Ute så är det -20 grader, brr så det blir att krypa up i soffan med en Chips påse, en god hallon saft framför filmen Hundtricket Alexander skarsgård som är med i den filmen är ju jättesnygg! En utav andledningarna till att jag ska kolla på filmen hehe men också att den verkar bra!

Pappa var snäll och köpte hem lösgodis till mig innan men nu har jag blivit sugen på Chips så får gå ner och köpta det... Ska klä mig varm så jag inte fryser ihjäl!!!

 


Igår kväll

Igår kväll så var ju jag och en kompis på Bio och såg den nya filmen AVATAR. Vi höll på att frysa ihjäl när vi gick från Ica till Bion, brr så himla kalt det var!
AVATAR är en grymt bra film. Det hände något hela tiden och filmen är så fint och snyggt gjort med alla speciel effekter och animationerna är grym! Första timmen var lite seg innan man kom in i filmen men mot slutet så var den skitbra och man sätt där spänd av förväntan för man ville se slutet!
Det som var minus igår förutom vädret var att dett satt några tjejor framför oss och förstörde hela filmen, irretterande! Om dom nu vill se film så kan dom kolla hemma för då stör dom inte en hel Bio salong...


Outfiten igår


Godis & dricka är ju ett måste när man går på Bio


Jag på Bion


9 Januari

God morgon!
Idag ställde jag klockan på halv 9 och den var lätt att gå up, tummen up på det! Har nu dushat och ska snart börja fixa ordning mig. 10.00 så öppnar återbruket som är en secohand butik jag ska ner dit och se om jag hittar något fynd, hoppas hoppas!

 

Berättar om vad jag tyckte om filmen och visar lite kort ifrån kvällen senare idag...


AVATAR

17.30 Ska jag möta up Emma utanför mitt hus sen går vi till banken tar ut pengar sen till Ica och handla gott och sen vidare till Biografen Tranan där vi ska se filmen AVATAR. Har hört mycket bra om den så har höga förväntingar, hoppas att den är bra!
Kameran är med så det blir nog några kort ifrån kvällen!


God morgon

God morgon! Idag steg jag up vid 13.00 ganska tidit ändå ;) Har tagit en lång dusch och frächat up mig. Kommer händå något rolig senare ikväll, men det tar jag i ett annat inlägg :) Just nu är planerna att fixa ordning sig och äta lunch/middag när pappa kommer hem, om jag hinner det!? Aja nu blir det att börja fixa ordning sig...




Dagens Hiss

TV serien Glee

Zappade innan vid tv och fastnade för något intressant och det var Glee. Har hört talas om det men alldig kollat på det. Stannade kvar och kollade klart på hela avsnittet som visades.
Det är en typisk amerikansk tv serie, high school,cheerleader , nördar, men på nått sätt är denna serien annorlunda mot dom andra bla att dom mixar in sång och dans men det tycker jag bara blir snyggt. Vill ni se ett program som liknar O.C så är detta program perfekt!




Miss U

Saknar dig jättemycket. Varje morgon kollar jag mobilen för att se om jag har fått något sms av dig, fast ag vet att det nog inte lär komma något sms. Vänner skulle vi vara och du tyckte att det var bra att jag berättade, men har inte hört något från dig på jättelänge, så det där med vänner menade du verkligen det? Förstår om detta är skitjobbigt eftersom du har gjort fel som har fått mig att tro mer, men då kunde du väl säga hur du verkligen tycker och tänker? Saknar dig som fan :( lär nog inte på väldigt längre komma över detta att vi troligsvis inte kommer prata med varandra längre :(

 


Julfest pulkaåkning och mys kväll

Ja rubriken säger allt! Men kanske lite kul att veta lite mer om vad vi gjorde igår.

Först ut var Julfest i Limmareds missionkyrka, en kort gudtjänst och sen ner till källaren där vi först åt gröt med smörgås, lekte två lekar, fikade, åt godis, skrattade, tog kort och hade det jättetrevligt. 18.00 var julfesten slut så vi åkte hem till Emma byta om till varma kläder och sen åkte vi pulka i ca 2 timmar, riktigt kul var det heheh trots att vi är "stora" så har vi kvar barnasinnet.
När vi var trötta och kalla gick vi hem till Emma drack varm chokladmjölk, sjöng singstar, zappade vid TV och hade det mys. Kom hem ca 00.10


Söta Emma


Catrin hehe


Magnus som inte ville vara med på kort


Emma & Jag


Mys hos Emma efter pulkåkningen


Catrin sjunger singstar


God natt

Inte tänkt att min dag hos Emma skulle sluta så sent, men vi alla hade det jättekul och den blev en riktigt bra och mysig dag. Tog ganska många bilder så dom lägger jag up i ett annat inlägg och så skriver jag om min dag.

Har tagit en varm dusch och det ska man inte göra för då blir man pigg, not good! Ska nu läsa bloggar och lyssna på musik. Förhoppningsvis är jag trött snart så jag kan nanna kudden.

God natt på er!♥


Dagens

Dagens vill ha: God mat
Dagens klädsel: legjeans, tunika, kofta, sockar, bh, trosor
Dagens frisyr: ny duchat och ofixat
Dagens låt: vår sista dans, melissa horn
Dagens planer: Fixa ordning mig, äta lunch, slappa och julfest med Emma
Dagens saknad: J (en annan J denna gången)
Dagens bästa: Inget än så länge
Dagens roligaste: Inget än så länge
Dagens misslyckande: Inget
Dagens drog: Kokain
Dagens köp: Inget
Dagens godis:  Inget
Dagens humör vet ej, bra humör iaf ;)

God morgon

Sitter här i min säng och har det mys! Har precis suttit och ätit frukost med pappa, ute så snöar det fortfarande! Vaknade halv 6 idag, utvilad och glad så jag gick upp. Blir att sitta här en stund vid datorn och lyssna på lite musik tror jag innan jag börjar ducha och fixa ordning mig.

TV kväll

Blev en sväng ner till Ica för att handla bröd och det snöade väldigt mycket då! Har nog redan kommit 1-2 decemeter snö under några få timmar. Jättefint med snö & jag älskar snö men nu tycker jag att det räcker så att våren kan komma när den ska komma, så det inte är snö i Mars-April då blir jag inte glad.

Här hemma blev det mys framför TV med oboy, äggsmörgås och tv-programet Melodifestivalen 2010- vägen till oslo. Längtar lite till mello börjar igen. All bra musik, mys framför tv och så!

Är inte så trött än så det blir att vara vaken några timmar till! Blir datorn & Musik. God natt till er♥

 


Skottland återträffen

Kom till församlingshemmet kl 16.00 för att hjälpa till med förberedelserna. Jag fick i uppdrag att dekroera muffisarna och jag själv tycker att dom blev fina & roliga!
18.00 började återträffen och vi började med att äta en god paj och umgås med varandra, till efterrätt var det muffinsar, kladkaka och kakor. Efter efterrätten blev det ett bildspel med bilderna från skottland, mkt roligt var det och vill verkligen tillbaka till skottland, vi hade det så kul där!
När bildspelet var slut körde vi who stolde the cockie  som var en klassiker som vi körde flera gånger varje dag i skottland. Efter en stunds lek blev det att lyssna på skottsmusik och sen en aftonbön som var seg. Halv 11 åkte jag hem efter en rolig kväll! Vi alla fick också en present, en kalender med bilder från skottland, väldigt kul!


Alla muffsiarna?


Glad muffins


Ledsen muffins




Kalendern





Don´t like it

Ett av det värsta som finns är att vakna mitt i natten och inte kunna somna om. Som tur är så behöver jag inte gå upp kl 07.00 utan kan sova liite längre om det behövs. Men ändå, det finns inget att göra om nätterna!

Börjar bli lite sjuk... mår illa och fryser konstant! Ush på det! Sitter inloggad på youtube och lyssnar på härlig musik och försöker bli trött! Tar kanske en varm dusch så jag blir lite varmare...

Hörs senare idag då jag förhoppningsvis har sovit några timmar till!




Trött

Precis som rubriken lyder så är jag trött. Är precis hemkommen från återträffen av skottland, berättar mera och visar några bilder imorgon!

Nu blir det att läsa bloggar och sen läggdags! Länge sen jag var trött innan klockan är redligt över midnatt.
God natt.


Love is confusing

Hemma igen efter att ha träffat Sonja våra träffar går så himla fort :( men jag är ändå glad att vi iaf kan träffas och prata. Samtalsämnet var om J, skolan, fats ändå mest bara om J, jätteskönt att prata ut och har nu ändrat mina åsikter om J.

Bollen ligger hos honom det är han som får ta kontakt med mig om han vill höras av jag får bara vänta och se vad som händer... Det här är jobbigt för han och jag förstår det. Är faktiskt inte arg eller besviken längre allt känns bra nu!
Kan nu även gå vidare... kommer ju alldig sluta tycka om han men ändå! Aja nog pratat om det

16.00 hämtar annelie mig och vi ska till församlingshemet och baka. 18.00 drar återträffen igång, jättekul!!!




Måndag

Idag känner jag att det kommer bli en bra dag. Är utvilad och på humör. Idag kl 13.00 ska jag även träffa sonja har mkt att prata om med henne så vi kommer ha det kul & trevligt tilsammans.

Senare idag vid 16.00 så ska jag hjälpa till och baka inför skottlands återtäffen som är idag kl 18.00 kommer bli jättekul! Och förhoppningsvis träffar jag annelie där!? Tar kanske med kameran till återträffen?

Ni får ha en bra dag för det kommer jag ha så skriver jag en update senare ikväll!

God natt

Även fast jag alldrig mera vill se dig så saknar jag dig. Konstigt att jag saknar en lögnare och svikare som du är! Fick fel bild av dig... Du är ingen ängel som många verkar tro. Saknar den jag trodde att du var inte den du är nu!

 

Blev en wallander film ikväll, mys på det! Borde egentligen sova men är inte trött. Blir en lång dag imorgon. Blir nu ist, musik, facebook, bloggar. God natt på er.♥


3 Januari

.Börjar bli trött på att blogga. Ont i magen j*vla mens värk. trött & seg hela dan. suttit vid datorn/TV hela dagen. Inte en sån intressant eller rolig dag precis, imorgon blir bättre!

Nu ska jag mysa framför TV kanske kommer det någon bra film?

 


God morgon

Nu har jag vaknat till oehört segt var det men kan ju inte sova bort hela dan. Även fast jag inte ska göra något specielt idag så är det en ny dag imorgon så man måste kunna somna i tid på kvällen...

Käkakade nyss en pizza som man värde up i ugnen, perfekt söndags mat! väldigt mumsigt!

Här nest blir det musik & slappa vid datorn!

Nattligt prat

Gahh!!! Att man inte kan vara en snille på datorer. Har suttit uppe hela natten och försökt att fixa en bakrund till bloggen men det är tydligen för svårt för lilla mig för jag fattar absolut inget och det blir fel hela tiden!?!?
Någon som kan bloggdesign som vill hjälpa mig?

Sängen lockar inte för 5 öre vill sitta har vid datorn och göra absolut inget vettet alls!!! Nattuggla är jag idag med... Man får ju alltid tankar såhär på kvällen/natten när man är helt ensam och inga ljug kan höras då tränger alla känslor fram... lite depp kanske därför man ska sova då?

 Tankar

Jag trodde att du var den sista som kunde svika mig, men nu är det klart att ALLA kan svika mig. Saknar dig och saknar mina förhoppningar om en god vänskap med dig. För dig var orden bara tomma, dom menade inget för dig, det är nog det som gör mest ont, att du av alla människor sviker och ljuger för mig då finns det inget hopp. Det här är verkligen slut, alldrig mera några sms, alldrig mera se dig, alldrig mera prata med dig. Allt bra tar slut nån gång, specielt i mitt liv innan det ens har börjat. Tack ändå för våra fina minnen som inte betyder ett skit för dig, föresten det gör också ont att minnerna inte betyder något, men varför skulle dom göra det för dig? Jag är ju ingen i ditt liv!

//Ciao!

 


Andra dan på det nya året

Pulserande huvudvärk. rastlös. inget på tv. ont i magen. illa mående. och anmält uttråkad! Ja det var min lördag det... ska väl inte misströsta, man måste ha tråkig för att uppsakta det roliga som sonja skulle ha sagt!

Sängen lockar inte men det gör min dusch. En varm härlig dusch. Ja dusch blir det! Ciao!!!


Your not longer in my heart:(?


2 Januari

Det är kommit lite mera snö under natten och för en stund sen snöade det mera, visst med är jättefint med snö men nu tycker jag att det räcker. Om 2 månader är det mars och våren ska börja så darför hoppas jag att snön börjar försvinna sakta men säkert så att vi kan få ha en vår där blommorna kan komma. Vad tycker ni?

Har idag hunnit med att

♥ Damsugit mitt rum

♥ Bytit plats på speglen och garderoben i mitt rum
♥ Hjälpt pappa med vinylerna som vi ska sälja på blocket
♥ Vilat

 

Nu blir det att softa inne i sitt rum med musik & datorn! Bilder på rummet kommer....


God morgon

Idag vaknade jag 09.30 av mig själv, inte klokt egentligen men jättebra att jag gjorde det. Gick och la mig vid 00.00 och somnade med en gång, sååå skönt!

Har nu precis också duchat, andvänder en tvål mot ansiktet och den är jättebra! Huden blir len och alla finnar och fula märken försvinner! fixa ordning mig lite med ska bara vara hemma idag så blir en mys outfit.




Snålvatten och jäkelskap

Nu har jag äntligen städat mitt rum och det blir som alltid väldigt fint och mysigt när det är städat. Imorgon blir det att damsuga, byta sängkläder och byta plats på speglen och garderoben! Nu ska jag rensa bland mina kläder, kan ju inte sova så får väl göra något vettit iallafall.

Kollade för en stund sen på snålvatten och jäkelskap som gick på tv4 +, har sett den många gånger men den är lika rolig varje gång, specielt dag otto hahaha!

 


Igår kväll


Middagen


Mys på kvällen


Raketer vid 12 slaget

Jag hade en lung & mysig nyårsafton med min familj.


Misslyckat

Gick och la mig och tänkte sova 2 timmar men vaknade 15.00 ganska misslyckat. Hela dan är ju redan borta och lär ju inte vara trött ikväll... =( får lägga up en ny plan...

Har nu iaf precis duchat och ska fixa ordning mig lite smått. Orkar egentligen inte göra något idag så det blir datorn, musik innan en jättebra film som kommer på TV.


1 Januari 2010

Lyckades alldrig somna om sen förra inlägget så steg up kl 07.00 och åt frukost tsm med pappa som ska till jobbet. Vi hade ingen mjölk hemma så jag fick ta coca cola ist ^^ Har sen frukosten suttit vid datorn & med musik. Mina planer idag är att:

 

♥ Ducha & Fixa ordning sig

♥ Ta en promenad och fota samtidigt

♥ Städa rummet

♥ Äta lunch/middag

♥ Fortsätta med städningen

♥ Sitta vid datorn, kolla mejl, läsa bloggar osv

♥ Kolla på film

 

Sen är jag förhoppningsvis trött när filmen är slut så jag kan sova! Men nu blir det mera data och mera musik...


Ännu en sömlös natt

Huvudet fullt av massor av tankar kan inte somna!!! Försökte skriva av mig men det funkar inte. Klockan är över 04.00 och jag har inte ens en gnutta sömnhet i mig!?!? Gahh!!!

Idag 1 Januari har jag fullt med planer, promenad, städa rummet, kolla på film & datorn såklar ;) Få se om jag ens orkar vara uppe en hel dag och göra massa saker utan någon sömn? Vill ju kunna sova vid 22-33 tiden inte halv 3 på natten!!!

Ett litet meninglöst inlägg i prist på annat, nu ska jag logga in på facebook! Hörs!


2010

Nu är dett ett nytt år och ett nytt decenium! Var ute med min familj och en vän till pappa och avlossade lite fina raketer för att fira det nya året! Känns alltid lite vemodigt när ett nytt år kommer, vet  ej varför men det gör det! Har haft en bra nyårsafton med min familj, hoppas att ni också har haft det bra!

Hade tänkt ha nyårslöften och ska försköka hålla dom också ;)

♥ Börja träna

♥ Äta mindre godis och sluta småäta
♥ Ta tag i skolan och sköta den bättre

♥ Börja bry mig lite mera om mig själv och unna mig saker

♥ Sluta tänka onda tankar

 

Nu ska jag ta en duch och sen krypa ner till sängs! God natt♥