Just my feelings

Jag har aldrig tänkt på detta förut det är min vardag det är normalt i mitt liv och jag har inget att jämföra mig med det har alltid varit såhär, det är nog därför jag aldrig tänkt på det.
Men nu dom senaste veckorna har jag tänkt på det rätt mycket och inser hur mycket jag gått miste om, hur mycket jag egentligen behöver en mamma och hur mycket jag saknar att inte ha det! Jag saknar något som jag egentligen inte vet om hur det känns.. kan man sakna något man inte vet hur det är?

Min högsta önskan är att ha en frisk mamma så att man kan umgås, komma nära och ha den mamma och dotter relationen. Min mamma är ostabil och jag vet inte riktigt vart jag har henne, det har med hennes sjukdom att göra det vet jag!
Känns om att jag måste ta ansvar över min mamma, ta hand om henne osv och det känns jobbigt och det är något jag inte vill göra! 

Vi har missat såå mycket vi har missat allt ifrån min uppväxt att det är kanske svårt att bygga upp något nu och det kanske är försent, vi är redan främlingar för varandra! 

Tvungen att få ut lite... 


Tisdag - Kväll

Hellu ♥

Tisdag idag och en bra sådan! Skolan var bra idag också, kan inte bli annat när man går i en underbar skola, har en underbar klass, lärare & kompisar.. känner redan nu att jag inte vill ta studenten!!!

Kollade en stund på Snabba Cash ikväll, men råkade trycka på stopp när jag egentligen skulle trycka på paus haha! typiskt mig egentligen! jag orkade i alla fall inte sätta igång filmen igen hehe kanske kollar jag på den till helgen.

Har två alternativ idag.. gå och lägga mig 22.00 eller stanna uppe och kolla på Criminal Minds som kommer 23.45 och då blir det ju sängen ganska sent! jag var ju ganska död idag i skolan och somnade nästan på psykologin hehe


Bjuder på en bild då jag och Emma var ute och fotade


Happy B - Day

Happy Birthday ♥ Michael Jackson skulle ha fyllt 52 år idag så grattis till han ♥♥♥


Saturday evening

Hej alla underbara ♥

Min lördag har varit great! städat rummet, pluggat lite och rensat bland familjens alla kort.. hade en underbarn barndom i alla fall om man får låta korten tala! Ska sitta och små pilla med det imorgon också tror jag.. lägga in dom i rätt kateogrier osv så får jag också köpa fina fotoalbum & ramar till dom :) håller även på att ladda över alla korten ifrån datorn så jag kan ha dom som vanliga kort.. om ni fattar hur jag menar!?

 

Annars idag så har jag inte varit så hälsosom.. skyller på vädret och en snäll pappa?? ;) ska vara uppe ett tag till framför datorn och musik ♥ men vi hörs imorn igen, Kraam


Fan att komma på rubriker

God morgon ♥

Idag börjat mitt hälsosamma liv, senare idag ska jag ut och springa en runda i ljugsnässkogen och innan dess blir det att städa rummet och plugga en massa.
Har ju fått liite högt blodsocker (INTE diabetes) så hejdå till godis och hej till frukt, men känner mig taggad inför detta och inget sug alls efter sötsaker.. om jag skulle gå ner några kilo skulle ju inte skada heller ;)

Nu ska jag ducha, fixa ordning mig snabbt och sen blir det städning... hörs senare ♥


Jogging shoes

Cyklade iväg till outlet butiken här i Tranemo, som ligger mitt i mot fyndlagret tillsammans med pappa och hans fru.. jag var på jakt efter ett par vår/höst skor och ett par joggingskor till idrotten och för att ha hemma om jag någon dag blir sugen på att ut och springa (tvivlar dock på det ;P) hittade ett par fina joggingskor och dom kostade bara 69 kr ;P

Dålig bild och det är för att någon pillat på inställningarna.. läs storebrorgadda mig?

Är sugen på att gadda mig på underarmen  där det ska stå: life tuff get used to it passar ju faktist in på mig!!! Och det är ju snyggt med en tatto, men tror NI att jag skulle passa i en?

Ursäkta för många bilder

Hellu ♥ Här kommer lite bilder ifrån när jag och emma var ute och fotade vid sjön tidigare idag.. Enjoy!Emma söt

Och så gjorde vi bloggvideo.. vill ni att jag ska lägga upp nån av dom??


21/7 Augusti

This life is filled whit hurt when happiness dosen´t work trust me and take my hand when the lights go out you will understand

I rather feel nothing then pain